Mobile vanhasta sateenvarjosta - Umbrella hanging mobile

kiertoidea

Tässäpä oiva idea mobilen tekoon: vanha rikkinäinen sateenvarjo ylösalaisin ja ihanuudet pyykkipojilla kiinni ja roikkumaan. Tästä voisi ideoida myös lampunvarjostimen, tai tähän  voisi  ripustaa valosarjan, muotoilla sen kattokruunun malliin ja laittaa puutarhaa koristamaan. Nämä mainiot ideat on kehitellyt kierrätyspuoti Mereijan omistaja, kävin tässä pari viikkoa sitten tutustumassa liikkeeseen. Minun piti käydä vain nopeasti piipahtamassa ja näpsiä muutama kuva, mutta jäimme Eijan kanssa juttelemaan yli tunniksi, aiheet varmaan arvaatte :D 

Kirjoittelen Mereijasta vielä lisää myöhemmin. Ihan pikaesittely - kauppa on kestävän kehityksen kauppa ja ompelimo.

Helsingin reissulta on kuvia ja kirjoittamista riittää pariin postaukseen, millähän tuon kaiken ehtisi tehdä??? Arvontaa varten pitäisi saada palkinnot valmiiksi, käsitöitä tehdä muutenkin ja sitten on vielä tuo pakollinen arjen pyörittäminen. Blogin ulkoasukin tarvitsisi rukkausta, kaipaan siihen enemmän omaa persoonaani. Tuntuu, että aika ei riitä millään, voisin kyllä heittäytyä ihan kokopäivätoimiseksi kierrätyksen edistäjäksi, jos sillä eläisi! 

This is such an easy way to make a hanging mobile: take a broken umbrella, turn it upside down, use clothes pegs to hang your favorite things. Or make a lampshade, hang Christmas lights and design a chandelier for your garden. These ideas were from Mereija, a charming little shop in the center of Helsinki. All the products in Mereija are made from recycled materials.

6 comments:

Riitta Sinikka said...

Hauska idea!

Lea/kiertoidea said...

Niin on, mulla kyllä tulee mieleen kuva eräästä juuri näkemästäni pyykkitelineestä :D

unisukka said...

Voi vau! Ja hitsiläinen, just näin julkisessa roskiksessa hylätyn sateenvarjon ja jätin sen sinne :(

Lea/kiertoidea said...

Voi jukra, kyllä se on niin että minkä taakseen jättää, sen uudestaan toivoisi löytävänsä :)

Tingelstiina said...

Pyykkitelinettä sukille olenkin tässä aatellu värkätä, tästä taas uutta inspistä puuhaan, kiitos.

Lea/kiertoidea said...

Hah, hauska idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...