Kierrätysvalaisimia - Lamp shades

kiertoidea

Jokunen aikaa sitten kirjoitin postauksen, jossa esittelin Pinterest-sivuani. Tuolle sivulleni olen kerännyt kaikenlaisia ideoita kierrätykseen liittyen, ja olen linkittänyt täältä blogista sekä farkkujen että kuormalavojen  uusiokäyttöön liittyvät tauluni. Seurailen aika paljon blogiini tulevaa liikennettä ja katson millaisilla hakusanoilla googlesta tänne päädytään. Kärjessä ovat olleet sanat farkut, lampunvarjostimet ja kuormalavat, joten tällä kertaa on siis vuorossa lampunvarjostinten esittely. 

Ihanaa, miten kekseliäitä ihmiset ovat, ideat ovat aivan mahtavia! Noissa kierrätyslampunvarjostimissa on enmmän luonnetta ja persoonallisuutta kuin kaupasta hankituissa varjostimissa. Lisää lampunvarjostimia, joita ei ole Pinterestissä löytyy blogistani kohdasta lampunvarjostimet, sen saa helposti esille klikkaamalla tästä.
I wrote about my Pinterest account a while ago. On my Pinterest page you can find ideas for reusing jeans and pallets. This time it's turn for lampshade ideas, it seems like there is no limit to imagination! Here you are! Some ideas also on my blog, they can be found by clicking tag lamp shades.

2 comments:

Purnauskis said...

Loistoideoita oot koonnut tuonne. Heti alkoi mietintämyssy pyöriä päässä, makuuhuoneeseen kun tarvitsisi uuden valaisimen... Kiitos kokoamistyöstä!

Lea - kiertoidea said...

Kiittää Purnauskista jälleeen kerran kommentista :) Mutta siis juu, noi ideat on kyllä inspiroivia, kaiken maailman kuppeja ja törppöjä katselee nyt aivan uusin silmin kierrätettäväksi lampunvarjostimiksi.