Marmorointia - MarblingIhastelen usein vanhoja kirjojen kansia ja etenkin niiden taidokkaasti käsin tehtyjä marmorointeja. Tässä    hienossa videossa näytetään, miten nuo eri kuviot syntyvä taitavan tekijän käsissä. Värien ja kuvioiden katselemisessa tuossa videossa on jotenkin aivan lumoavaa ja rauhoittavaa, perheen Pikkuaskartelija 7v. tykkää myös kovasti tuosta videosta. Aika mielenkiintoista että eleetön video on myös lapsesta kiehtova, ehkä se johtuu siitä, että tyttäreni rakastaa värejä. Paras kohta videossa ovat kuulema lopussa olevat "avaruuskuvat". Kyseessä on siis musavideo.


Video: Lucky Me by Project Jenny, Project Jan

Seuraavassa postauksessa kirjoittelen lisää marmoroinnista. 

Blogin lukijamäärä on ylittänyt 150, ja lukukertojakin on tullut yli 50 000, eli on arvonnan aika. Se toteutuu kunhan saan nuo palkinnot tehtyä, materiaalit on valmiina, mutta toteutus vielä puuttuu. Haa, ettepä vielä tiedä mitä olen keksinyt :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille, nyt uimaan ennen kuin alkaa ukkostaa <3


The video shows how the patterns are created, it's so soothing and enchanting. My 7 year old Little Crafter likes this video a lot, maybe because she loves colors.


Now my blog has more than 150 readers and it has been read more over 50 000 times! It's time for a giveaway. I just need time for making those prices, materials are ready.

Have a relaxing Sunday <3

Tässä vielä yksi linkki, kiitos Nurhayat, hienoja kuvia!


http://www.facebook.com/Artpiste?ref=hl

4 comments:

Sami said...

Moikka. Törmäsin sivustoon kun hain tietoa netistä tuosta marmorointi/marbeling/suminagashi tekniikasta. Oletko ostanut värisi ja paperisi suomesta jos niin mistä? Tai jos olet tilannut niin mistä?
Näyttää aivan uskomattoman hienolta, ja helpolta mitä se varmaan onkin ihan perus marmoroinnin kannalta mutta tuossa tekniikassa on paaaljon opittavaa.

Lea/kiertoidea said...

Hei Sami! Siitä on jo useampi vuosi, kun olen viimeksi marmoroinut ja silloin näitä värejä sai Sinooperista, tämän hetken tilannetta en tiedä.

Toisessa marmorointipostauksessa oli linkki HAMK:n opiskelijan juttuun, sieltä löysin nämä tiedot:

Marmorointiväri Brian Clegg Marbling inks (Slöjd och detaljer)
mustetta, myös valmiita marmorointimusteita on saatavilla (Tempera, Helsinki)- tämä suminagashiin

Paperit olivat parempia piirustuspapereita, aika sekalaisia - mitä varastossa sattui olemaan.

Marmorointi on kiehtovaa! Toivottavasti saat tästä jotain apua mistä lähteä etsimään!

Nurhayat Polat said...

Paperi marmorointi

http://www.artpiste.fi/

http://www.facebook.com/Artpiste?ref=hl

Lea/kiertoidea said...

KIITOS nurhayat linkistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...