Kaakelimosaiikkia - Tile mosaic

kuva: Satu Mali

Facebookin Roskalava HKI -ryhmästä tein tämän upean löydön: paljon kehuja saanut kuva on Satu Malin tekemästä seinästä. Satu on kaakeloinut vessaansa seinä roskalavalta dyykatuista kaakeleistä. Hyvännäköinen kokonaisuus, tätä kelpaa katsella! Laatat on kiinnitetty mosaiikkiliimalla ja saumalaasti levitetty sen jälkeen, hienoa työtä ensikertalaiselta vai mitä.

Tästä pääset Roskalava HKI -ryhmään. Tuo ryhmä on hyvin aktiivinen ja siinä on pilkkua vaille 5000 jäsentä! Tuolla sivulla jäsenet ilmoittelevat Helsingissä bongaamistaa roskalavoista, mukana ovat tiedot lavan sijainnista ja siellä olevan tavaran laadusta (jos on selvillä). Mukana on usein kuva siitä, mitä lavalta löytyy. 

Kiitos Satu kuvasta:)

On Facebook Roskalava Helsinki -group was found this beautiful wall, Satu Mali has made this wall from tiles found on a dumpster. Great job for a first-timer! Roskalava is a very active group, where you can find information about (lorry) dumpsters in Helsinki. There is also info about the location and what kind of things can be found, many times a picture included too.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...