Pages

@Olen Lea Ravelin, intohimonani ovat kierrätys, taide ja niihin liittyvät käsityöt. Ekologisuus, ilmastonmuutoksen hidastaminen ja mahdollisimman jätteetön elämäntapa ovat tärkeimpiä asioita elämässäni. Käytännössä ne merkitsevät arjen valintoja, kulutan vähän ja hankin tarvitsemani käytettynä, jos se on mahdollista. Punaisen lihan syönnin olen jättänyt taakseni yli 30v. sitten.

Toimin sosiaalisessa mediassa kierrätykseen, ekologiseen ja zero waste -elämäntapaan liittyvissä ryhmissä, mm. kierrätyksen ja tuunaamisen ideapankki Kiepauksessa ja omassa ryhmässäni Ekofoorumi. Kierrätystä pyrin edistämään järjestämällä vaihtotoritapahtumia ja kädentaitopajoja, joissa käytetään kierrätysmateriaaleja.

Kädentaitojen opettamista  teen myös työkseni, taustalla löytyy mm. ohjaustoiminnan artenomin ja käsityönopettajan opinnot. 


Toivottavasti viihdyt vierailulla!


... that´s me, a person who has a passion for recycling and crafts related to reusing different materials. I am also a professional craft teacher.


I hope you enjoy your visit!Yhteydenotot facebookin kautta, joko kiertoidean sivujen tai oman profiilini kautta. Kiitos!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...