Pages

Kuormalavat & kierrätys - Pallets & recycling


Kuormalavat ovat hyvää, ilmaista materiaalia moneen tarkoitukseen ja ne ovatkin yksi lempimateriaaleistani. Olen kerännyt tähän postaukseen lisää linkkejä, joista löytää ideoita kuormalavojen uusiokäyttöön. Tässä, olkaa hyvä!


Kaikkein parhaat ideat löytyvät tästä Canadian Wood Pallet & Container Associaton -yhdistyksen videosta, joka on aivan uskomaton:  
Canadian Wood Pallet & Container Associaton

Olen laatinut  Pinterset-sivulleni  kuormalavaideoille oman  ilmoitustaulun, johon linkki löytyy tuosta alempaa. Täällä blogissakin on muutamia ideoita mm. lavojen käytöstä kasvien viljelyyn, ne löytyvät tuolta klikkaamalla tunnisteista kohdasta kuormalavat. 


Pallets are one of my favorite materials, here are some more links how to reuse pallets. I have also created a pallet board on my Pinterest account,  there you go! 


The Canadian Wood Pallet & Container Association has launched a campaign to encourage people to recycle and reuse pallets, that video is amazing!

7 comments:

Tiina said...

Minä ihastelin myös kuormalavaluovuutta yhtenä päivänä - tuon valkeaksi maalatun sohvapöydän minäkin tahtoisin:

http://hesanhelmeksi.blogspot.fi/2012/04/siwan-takapiha.html

Lea/kiertoidea said...

Heh, muistan tuon kyseisen kuvan ulkoa katsomattakin, kaunis:)

Riitta Sinikka said...

Ihania ideoita!

Aarnilintu said...

Aivan upeita luomuksia. Ihanaa, kun ihmisillä on mielikuvitusta ja taitoa hyödyntää roskalavamateriaaleista salonkikelpoista designia.

Lea/kiertoidea said...

Näin on, mulla itselläni ei ole vielä ainoatakaan lavasta tehtyä huonekalua, mutta tykkään ihastella noita ideoita. Maybe one day... :)

Anonymous said...

Mistä näitä lavoja saa ilmaiseksi? Olen asiaan perehtymätön, ja ihastunut myös kovasti näihin ideoihin...

Lea/kiertoidea said...

Hei, en huomannut heti kommenttiasi! Useimmiten näitä löytyy kauppojen takapihoilta tai rakennuksilta. Jos kuulut facebookiin, kierrätysryhmissä voi kysellä jos joltain löytyy ylimääräisiä lavoja, joku saattaa myös tietää paikan, josta niitä löytyy sinun paikkakunnallasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...