Ilmaisia vintagekuvia tarjolla

kiertoidea

Olisiko jollain käyttöä näille ihanille kuville, esimerkiksi korttimateriaaliksi tai decoupage-töihin? Kuvat ovat peräisin vanhasta tietokirjasarjasta, joka on painettu 50-luvun lopulla. Väreissä näkyy kauniisti ajan painotekniikka,   kuvat on painettu tukevalle paperille ja niiden toinen puoli on valkoinen.

Kaikki kuvat ovat historiallisista kohteista, kuvasarja alkaa Egyptistä ja kuvia on yhteensä n. 50 kpl. Jakaisin  kuvat mielummin kahdelle eri henkilölle, mutta jos halukkaita ei ilmaannut useampia, menköön koko pino yhdelle. Kuvat ovat kauniita ja inspiroivia, mutta en vain voi säilyttää kaikkea keräämääni materiaalia. Minulla alkaa olla kierrätysmateriaaleja sen verran paljon, että kohta on pakko laittaa nettikauppa pystyyn, ei tästä tavaramäärästä pääse muuten eroon :)

Ja ihan siltä varalta, että joku taas älähtää vanhojen kirjojen tuhoamisesta: kirjat ovat olleet tarjolla kirpputorin ilmaislaatikossa, eikä kukaan ole huolinut niitä. Olen ottanut kirjoista talteen kannet ja nämä kuvat, näin kirjat saavat jatkaa elämäänsä uudessa muodossa Minusta se on parempi vaihtoehto kuin se,  että ne päätyvät energiajätteeksi.

Eli: Laita kommentti tämän tekstin jälkeen, ensimmäiseksi ehtineet saavat n. 25 kpl kuvia itselleen! 

Free vintage images, but sorry, only in Finland!


Herranjestas, olittepa nopeita! Kuvat ovat jo menneet, onnea nopeille voittajille :D


Edit: Kuvat lähtevät tänään uusille omistajilleen, tämä oli aikas hyvä kokeilu! Minulle tuota kierrätysmateriaalia kertyy koko ajan ja niin on kiva jakaa tavaraa eteenpäin muille, jotka saavat niistä tehtyä jotakin. Tätä täytyy kokeilla uudelleen.


Sähköpostissa Severys kertoi, että aikoo päällystää kuvilla pahvilaatikon, joka tulee  paperinenäliinojen säilytykseen. Hyvin keksitty oiva idea :) Katsotaan sitten myöhemmin, mitä ideoita Oola on keksinyt ;)

2 comments:

Oola said...

Kelpaisi, tuli jo muutama idea mieleen! oolatus at gmail.com

Anonymous said...

Olisin kiinnostunut... Severys at mailmight.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...