Pages

Lankojen säilytyskotelo - Storing thread

kiertoidea 
VHS-videon kotelosta säilytin - Repuposed VHS case

Hermostuin kun taas jälleen kerran selvittelin toisiinsa sotkeutuneita lankarullia ja aloin etsiä sopivaa rasiaa niiden säilyttämiseen. VHS-videon kansista tulikin aika näppärä lankojen säilytyskotelo! Nyt langat pysyvät ruodussa, eivätkä enää sotkeudu toisiinsa. Ja kun lankoja on paljon, läpinäkyvä kotelo helpottaa  oikean värisen langan etsimistä. 

Once again I was sorting out tangled threads and  I needed a case for storing them. Here it is: a handy, clear   repurposed VHS  case, where  my threads can be neatly stored! 

9 comments:

Laura said...

Tämä on hyvä tosi hyvä idea, täytyypä kokeilla itsekin. Olisiko vinkkejä neule- ja virkkauslankakerien säilyttämiseen myös? T: Nimim. "Hukun lankoihin" :)

Henni said...

Oi tämä on hyvä idea!!

Pikkis said...

Siis aivan loistava oivallus!! Käyttöön heti! :)

Hääräämön Laura said...

Hyvä idea! Minä säilytän saumurilankoja karkkirasioissa, siis sellaisissa, joita saa videovuokraamoista. Pieniä rullia minulla ei montaa olekaan, ne ovat niissä koloissa, mihin mahtuvat, näkyvät kans hyvin rasian läpi. Minulla taitaa olla yli 30 karkkirasiaa, joissa on ompelu- ja askartelutarvikkeita.

Lea/kiertoidea said...

Kiitos kommenteista! Tämä oli taas sellainen postaus, jota kirjoittaessa mietin että kehtaako tätä ideaa edes esitellä kenellekään. Hyvä että tuli tehtyä :)

Laura - eipä ole vinkkejä muiden kerien säilytykseen. Olisiko muilla?

Laura - Hääräämö: Karkkilaatikot on kätsyjä, aivan ehdottomia noiden tilpehöörien säilytykseen!

Niinu said...

Loistoidea-jälleen kerran:) Mulla vaan nuita ompelulankoja on niin paljon että pitäisi sitten kehitellä niille kaikille vhs-kansille joku paikka...eikä taida yhdet kannet riittää yhdelle värille;) Hamsteri mikä hamsteri:)

Lea/kiertoidea said...

Niin, varsinkin jos on saumurilankoja, jotka vievät tilaa vaikka olisivatkin vain pieniä puolia. Eivätkä tuohon mahdu kaikkein paksuimmat lankarullat, niitä säilytän laatikossa. Mutta tuo kotelo on osoittautunut tosi näppäräksi :)

Unknown said...

Ja entäpä helmien ym. pikkusälän säilytykseen!!! Hyvä vinkki!!

Lea/kiertoidea said...

En kyllä ollut ajatellut helmiä ollenkaan, varsinkin siis pienten helmien purkkeja olisi helppo laittaa tuollaiseen - lähtee penkomaan varastojaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...