Pieni animaatio - A Small Animation Video

The World's Smallest Stop-Motion Animation Video

Tulevalla viikolla postauksia tulee harvemmin,  vietän nimittäin synttäreitä - pyöreitä vuosia ja jälkikasvun synttäritkin sattuvat myös samalle kuulle. Meillä on siis synttärihulinaa muutama viikko ja on ihanaa saada tavata ihmisiä joita ei ole tavannut piiiitkään aikaan. Nuo rakkaat ihmiset ovat minun elämäni tärkein asia, he saavat minut hymyilemään ja elämän tuntumaan elämisen arvoiselta.

Minut saa hymyilemään myös tuo Maailman pienin videokin, vaikka olen nähnyt sen jo monta kertaa. Pienikin voi olla kaunista, he-he. Muutoinkin kekseliäät animaatiot kutkuttavat mielikuvitustani enkä koskaan kyllästy katsomaan niitä.

Next week won't be many posts, because I and my daughter will be having birthdayparties. It is so fun to meet people I haven't seen for a loooong time, those people are the most important thing in my life. They make life worth living  and make me smile.

Another thing that makes me smile is this The World's Smallest Animation. I love animation movies, they tickle my imaginatination and I never will see too many of them.

5 comments:

Henni said...

Oikein paljon onnea synttärisankareille :)

Ihana linkki!

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Henni <3

Liikkuva laajakaistani pätkii koko ajan ja blogiin kirjoittaminen on hankalaa, lieneekö virus koneessa tai vain tekniikka temppuilee :(

Hääräämön Laura said...

Aivan ihana animaatio, kiitos sen jakamisesta. Onnittelut täältäkin! :)

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Laura :)

telamiina said...

Kiitos kun kävit vierailulla ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...