Ei tullut kassia, ei - No, still no bag


kiertoidea

Tarvitsin mustaa kassia itselleni ja löysin  kellaristani  vanhan pellavatakkini, jonka malli oli jo vanhentunut. Kangas oli  virttynyt sekä aika lailla haalistunut ja kulunut. Päätin siis tehdä takistani kassin ja sainkin työni melkein valmiiksi. Seuraavana päivänä tuli uskonpuute: kangas oli niin kulahtanutta, että kassi oli hirvittävän ryppyinen ja paksu kangas teki siitä  painavan ja epäkäytännöllisen. 

En halunnut heittää hukkaan työtäni ja kokeilin tyynyä sen sisälle,   tulos näytti huomattavasti paremmalta. Olin ommellut napituslistan kiinni, joten purin sen auki ja pienensin päällisen sopivaksi tyynylle (näinkin voi siis päivänsä käyttää, ompelee ensin ja purkaa sitten, eipä lopu tekeminen kesken). Vanha takkini on huomattavasti parempi tyynynpäällisenä. 

Tässä ideassahan ei ole yhtään mitään uuutta, samanlaisia päällisiä näkyy suurin piirtein joka toisessa käsityöblogissa. Mutta joskus erehdyksen kautta voit tulla jotakin paljon, paljon parempaa kuin oli alun perin kuvitellut. Ja nyt pitäisi vielä tehdä se kassi...

I needed a black bag for myself and after short digging I found my old linen jacket. It was no longer in fashion, the fabric was worn out and the colour has faded. I decided to make a bag out of it and made it almost ready. The next day I took a look at it, he bag didn't look nice, the fabric was so creased and the bag felt heavy because of the thick fabric.

So, I put a pillow inside my work and it looked so much better. This isn't a new idea, I think that on every second craft blog can be seen similar projects. But this is a good example that a mistake can turn out to be something much, much better than the original idea. And there is a bag still to be made...


2 comments:

Henni said...

No hyvä, kun sait hyödynnettyä ompeluksen kuitenkin. Kierrätetyissä kankaissa on aina omat riskinsä. Itse tein tytölle kierrätyslaukun tanssitunneille (vähän erilainen idea, vinkvink). En ole ehtinyt vielä sitä blogiin laittamaan, mutta varmaan tällä viikolla. Laukku ei kylläkään ole pestävä enkä tiedä edes kuinka kestävä :) Kierrätetty kuitenkin.

MysteryKnitter said...

You tamed it after all. That's the main point.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...