Nappivarjostin - button lamp hanging


© Vaula via flickr
Vanha suutarinlamppu, vanhoja nappeja (muovi, lasi ja helmiäinen), irtohelmiä hajonneista tai hajotetuista koruista, kristalleja (varastoista) ja ohutta rautalankaa. Näistä aineksista on koottu vanhaan lamppuun kaunista, valkoista, läpikuultavaa. Tuleeko kenellekään muulle mieleen talvi, kimaltavat lumihiutaleet ja jääpuikot?

Old shoemaker's lamp, old buttons (plastic, glass and pearl), beads (broken jewelry), crystals and thin iron wire were needed for this lamp hanging. Beautiful, white, transparent, for me it is like winter in snowy and cold Finland, the  glittering snowflakes and icicles.

5 comments:

Kaisa/Peikkolapset said...

Voi miten upean blogin löysinkään! Käytin yhden yön ja yhden aamupäivän lukemiseen - sairasvuoteella on hyvä suunnitella! Jouluksi pitää saada valkoisista napeista tehty varjostin, pakkaskeleille villapaidan juhlista tehdyt kengät ja kevääksi odottelemme kukkaloistoa saapasasetelmiimme!

memliem said...

Oi tää on mahtava idea..tulis käyttöä munkin nappivarastolle! :) Ootko mihin ripustanut nuo nappiketjut?

Lea - kiertoidea said...

Kaisa: Kiitos ihanasta kommentista, sen voimalla jaksaa taas pitkään. Eivätpä ole ollenkaan hassumpia nuo sinun blogisi ideat!

Memliem: Ripustus on Vaulan tekemä, linkistä pääsee kurkkaamaan kokonaista teosta. Pohjana on ollut suutarinlamppu. Hih, kurkkasin blogiasi ja tämä tosiaan sopisi tyyliisi :D

memliem said...

Aaah, niinpä onkin. Kiitos selvennyksestä :D Näytti kyllä hienolta työltä. Pitääpä ruveta mettästämään sopivaa pohjaa tälle "nappikruunulle". :)

MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...