Kierrätysvalaisimia - POPHAMSTER - upcycled lamp shades


POPHAMSTERNämä uskomattoman upeat valaisimet on suunnitellut ja tehnyt Anna Nygård, joka on lahjakas nuori suunnittelija. (Huom! Näitä kyseisiä kuvia ei löydy enää Annan blogista!) Hän toteuttaa tuotteensa kierrätysmateriaaleista,  töitä on näkynyt mm. Asuntomessuilla ja Pirkka-lehdessä.  Seuraavassa Annan ajatuksia kierrätyksestä ja tuotteiden suunnittelusta:

Usein parhaat materiaalit löytyvät omasta kodista ja niistä voi toteuttaa uusia tuotteita. Tarjolla olevat materiaalit antavat lähes rajattoman mahdollisuuden niiden jälleenkäyttämiseen. Maailma on avoinna ideoiden työstämiseen ja toteuttamiseen. Usein tuloksena syntyy jotain erilaista ja mielenkiintoista.

Maailma on täynnä kertaalleen valmistettuja tuotteita, joista osa on hajonnut ja matkalla roskiin. Näitä pelastaen ja mahdollisesti uutta suurta tuotantoa, ainakin ajatustasolla pienentäen, Anna Nygård Design vaalii ekologisuutta ja kannustaa siihen myös muita.

Annan blogissa POPHAMSTER löytyy lisää näitä kekseliäitä luomuksia. Anna tekee valaisimia myös tilauksesta!

HUOM! Anna on uudistanut blogiaan, eikä näitä kuvia löydy enää hänen blogistaan!
NOTE! Anna has made changes in her blog, these images can't be found any more!


These amazing lamp shades are made by Anna Nygård. (Note! These images are no longer on Anna's blog!) She is a young  talented designer who makes her products from recycled materials. Anna says, that many times the best materials for recycling can be found in your home, and she wants to encourage other people to upcycle. And out of those domestic materials you might create something new that is so different from what we are used to.

On blog POPHAMSTER can be seen more of her innovative  ideas. And she also takes custom orders!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...