Pages

Paitojen kierrätystä -Recycling shirts


Inspired: Recycling Shirts

Muutamia ideoita tekstiilien kierrätykseen: kankaan kuviointia leimasimella, kangashelmien tekoa ja muita hyviä vinkkejä. Vanhoja tuttuja juttuja, mutta oli ihan mukava taas muistutella mieleen mitä kaikkea voikaan tehdä. 

Pikku vinkki: leimasimella kankaalle painettaessa kannattaa olla tarkkana, että leimasimeen ei mene liikaa väriä, vaan että sitä olisi tasaisesti koko kuviolla. Liika väri sotkee kuviota ja tursuaa epämääräisesti leimasinmen alta. Mutta minusta leimasimella painettaessa saakin olla virheitä, se juuri tekee painojäljestä elävän ja käsintehdyn näköisen.

Some ideas for recycling shirts: block printing, fabric beads and some more. Nothing we haven't seen before, but it felt nice to remind what kind of things can be done. 

Just a tip: when printing with a block check first, that you don't add too much color on it, otherwise it can make a mess when printing. But I think that when you print by hand,  from the little mistakes can be seen that the fabric is handmade.  

Kuvittelin ajastaneeni tämän jutun niin, että se tulee ulos tämän viikon keskiviikkona kun olen itse lomailemassa, mutta eipäs se tullutkaan. No, tässä se nyt on :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...