Pages

Farkkujen kierrätystä - Jokkemaa - Recycling jeans











                                                                                           Kloritella valkaistut farkut:









                                                               Alikeompelua






                                                 Korinpohjatikkaus















   












Farkkulinjalla jatketaan edelleen, nämä aarteet löytyvät Jokkemaasta, joka on varmaan tuttu jo aika monelle. Ja jos joku ei tunne  blogia entuudestaan, suosittelen lähtöä nojatuolimatkalle tuohon matkakohteeseen. Kannattaa kuitenkin pitää tuolista kiinni, Jokkemaa aiheuttaa helposti huimausta siihen tottumattomille! 

Flunssaisena minulta ei irtoa tämän pidempää tekstiä, säästelen voimia myytävien kirpputoritavaroiden läpi käymiseen. Huh, miten sitä kertyykin ihmiselle kaiken maailman tavaraa! 

These treasures were found on Jokkemaa (Jokkeland), I highly recommend it as a travel destination! Just remember to hold onto your chair, Jokkemaa might cause some dizziness!

PS. Laitoin nämä hyvät ideat myös Pinterestiini kohtaan  Jeans, jeans, jeans  - kiitos Jokke kuvista! / These great ideas are now on my Pinterst board Jeans, jeans, jeans. Thanks for the pics Jokke!


6 comments:

Suvi said...

Tuo jokkemaan linkki ei toimi tuossa tekstissä :)

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Suvi, nyt toimii :)

Jokke said...

Kiitos kehuista, minäkin olen pumminut ideat sieltä täältä netin syövereistä. Tuo Pinterest toi niitä taas lisääkin, oi ei! Onneksi farkkuja riittää materiaaliksi runsaasti. Jos ei itseltä löydy, niin kierrätyskeskuksesta saa ilmaiseksi.

Lea/kiertoidea said...

No joo, vaikka kaikki on jo keksitty kerralleen niin hienoja ne ovat silti. Piti muuten linkittää nuo kuvat Pinterestissä suoraan Jokkemaahan eikä tänne mun blogiin, höh. Ei tuo flunssainen pää toimi, ei. Sen verran hommaa siinä on, että olkoot nyt tällä lailla.

Anonymous said...

http://nitsirkristin.blogspot.fi/2012/06/aterbruk-ii-idag-ett-par-jeans.html
Tässä oli musta yllättävän tuore ja tyylikäs farkkuidis.

Lea/kiertoidea said...

Todella kaunis, kiitos linkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...