Farkkujen kierrätys - Pinterest- Recycling jeans kiertoidea - Pinterest: Jeans, jeans, jeans

Olen kerännyt Pinterest-taululleni erilaisia farkkujen kierrätykseen liittyivä ideoita, kutakuinkin kaikki jotka olen löytänyt sivustolta. Taululta löytyy kasseja, peittoja, koruja, tyynyjä,  kransseja, tilkkutöitä, säilyttimiä, kenkiä, hattuja, tavaroita lemmikille.... Osa kuvista on vain vinkkinä siitä mitä voi tehdä, eli linkistä ei löydy ei ole ohjetta tekemiseen. Muutama näistä ideoita on täällä ollut esillä jo aiemmin, ja mielessä on vielä pari uuttakin ;) 

I have collected different ideas for recycling jeans and this board can be found on my Pinterest page. There are bags, cushions, wreaths, shoes, hats... Some of these ideas are just giving an idea, there are no tutorials on the links. A few ideas have been here before, and there are some more to come ;)

PS. Omat ajatukseni Pinterestistä ovat ristiriitaisia. Se on mainio paikka koota ideoita, mutta tekijänoikeuksian rikkominen mietityttää. Ajattelin kirjoittaa asiasta oman postauksen myöhemmin. 

Pinterest is good and bad, I have controversal thoughts about it. It's a great source of inspiration, but I'm wondering about violating the copyrights. In the near future  I'll write a post about the issue.


1 comment:

Riitta Sinikka said...

Farkku-jutut on aina ihania!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...