Pages

Kuormalava kasvualustana - linkit - Pallet garden - links


Blogiini on päädytty viime aikoina hakusanoilla "kuormalava kasvualusta" ja olen aikaisemmin esitellyt kaksi tapaa käyttää lavoja kasveille. Nämä ideat näkyvät kuvissa tuossa alapuolella. 

Olen kuitenkin kaivannut muitakin ideoita ja Pinterestin kautta löysin kaksi uutta vinkkiä. Koska minulla ei ole oikeuksia näiden kuvien käyttöön, laitan tähän esille vain linkit, joista kuvia pääsee katsomaan. Jos saan luvat, laitan kuvat myöhemmin tähän samaan juttuun. 

Edit: Nyt olen saanut luvan toisen kuvan julkaisuun, kuva on  Crafting Creature -blogista, kuva alla: Kuormalavoista tehty korotettu penkki kasveille täällä. Lavat on halkaistu kolmeen osaan ja niistä rakennettu kehikko, johon on ladottu multaa.

Huom! Näitä kuvia ei ole lupa laittaa Pinerestiin/ You're not allowed to pin these images on Pinterest


© Crafting Creatures

Toisessa ideassa lavat ovat vaakatasossa ja niitä on laitettu myös useampi päällekkäin. Myös lavojen sivuille on tehty istutuksia. Kasvit on istutettu lavan lautojen väleihin. Hauskan näköinen, eikä tule paljon kitkemistä!

Tässä aiemmin esittelemäni ideat:© Shayanna Blaze


© LIFE on the BALCONY

Tässä alkavat omatkin multasormet syyhytä - pitäisiköhän mennä taimiostoksille. Olisi kätevää kun oma yrttimaa olisi tuossa parvekkeella ;)

I added two more links for ideas how to use pallets in your garden, just click the links above. I don't have (yet) the permission for those images, so here are only the links, sorry! 
Edit: I got permisson for the images from Crafting Creatures, here you are :)

2 comments:

mustakissa said...

Mahti idis, kiitti!

Lea/kiertoidea said...

Ei kestä, ollos hyvä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...