Pages

1,2,3!


kiertoidea


Välillä postauksien otsikoita joutuu pohtimaaan ja pähkäilemään, kun niiden pitäisi olla kohtuu lyhykäisiä. Ja kun teksti on vielä kahdella kielelellä niin  otsikot tuppaavat venymään pitkiksi, nyt kerrankin jutulla on otsikko joka on sama molemmilla kielillä!

Sain tämä ihanaisen kaulaliinan yliopiston vaihtotorilta, kiitos tuntemattomaksi jääneelle lahjoittajalle! Kaulaliina on hippasen liian lyhyt ja ajattelin että laitan siihen napit jotta se pysyy paikoillaan. Sopivia nappeja ei löytynyt kotoa enkä lähtenyt ostamaan niitä kaupasta vaan aloin penkoa romu - anteeksi - kierrätyslaatikkoani. Porasin tietsikan nappuloiden kantaan reiät ja ompelin kiinni. Napinläpiä ei tarvinnut tehdä, sillä neulos on niin harvaa että  nappulat tulevat vaivatta siitä läpi.I got this lovely scarf for free. I don't know how  that kind of market is called in English, it's a market where you can bring your things and get "new" things for free, in Finnish it is called vaihtotori = changing market.  This scarf is  a bit too short ,so I wanted to sew some buttons on it. I didn't have any matching buttons, so I did some digging in my treasure box. I made holes with a drill and sewed the buttons onto the scarf. There was no need to make buttonholes, because the loops are so big.
5 comments:

Jokke said...

Ai hyvä, jos ei tarvitse poistaa sitä viheliäistä kantaa :)

Lea/kiertoidea said...

Joo-o, ei tarvinnut :) Kaikkein vanhimmat näppikset olisi hyviä sillä niissä ei ole ulokkeita, mutta ne tahtovat olla kulahtaneita ja kellastuneita. Kaikkein parhaiten musta toimivat läppärin nappulat.

VK said...

Hei! Löysin blogiisi eilen illalla ja oikeastaan yöllä kului pitkä tovi, kun selasin vanhoja postauksia taaksepäin. Ihana blogi ja paljon kaikkia hyviä ideoita.

Tätä lukiessani hiukan harmittaa, kun hiljattain raahasin kierrätykseen pari romutietokonetta, joista olisi voinut ottaa näppäimistöt askartelukäyttöön.

Mukavaa, kun tulit lukemaan blogiani myös. Tervetuloa ja hyvää viikonloppua!

Lea/kiertoidea said...

Valua: Kiitos kehuista, mukava tuo sinunkin blogisi :) Niin, kaikkea tavaraa kun ei voi millään säästää. Lähes kaikesta voisi kierrättämällä tehdä jotain uutta, mutta ainakin mulla tulee vastaan aika- ja tilapula.

Irmeli said...

Loistava sivusto :) Jäin koukkuun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...