Pages

Arkirakkaus - Everyday lovekiertoideaTämän työn olen tehnyt muistuttamaan minua siitä, mikä elämässä on tärkeää. Että rakkaus ei ole vain suuria tunteita,  se on myös arjessa pienissä asioissa, sanoissa, teoissa.  Sydämiä on seitsemän, yksi  jokaiselle viikonpäivälle. Harmaat sydämet voivat ehkä näyttää jonkun mielestä rumilta ja tylsiltä, mutta minusta ne kuvaavat hyvin harmaata arkea, jossa rakkaus näkyy pieninä ja joskus huomaamattomina, arkisina tekoina. 

Sydämet ovat Ekovillasta tehtyä paperimassaa, tein ne vuosia sitten massasta jota jäi yli eräältä kurssilta. Ne ovat jo monta kertaa olleet menossa takkaan sytykkeiksi, koska en ole keksinyt niille käyttöä. Hyvä että sydämet säästyivät, niillekin löytyi oma paikkansa. Kiinnitin ne  remontista yli jääneeseen laminaatinpalaan. Kuumaliima ei ehkä ollut paras liiima tässä paikassa, sydämet nimittäin tahtovat irtoilla eli olen joutunut kiinnittelemään niitä uudelleen pariin otteeseen.

Työn innoittajana on ollut kierrätystaiteilija Jaana Tuomiston teos, jossa rautalangasta taivuttamalla on kirjoitettu sana "arkirakkaus".
I have made this piece of work to remind me what is important in life. That love isn't just big feelings, it is also in everyday life in the small things you make, in the words you say. There are seven hearts, one for each day of the week. Some might consider these gray hearts ugly and dull, but  they represent the gray everyday life, in which is love shown by sometimes unnoticed, everyday deeds.

The hearts are made from paper pulp, and I have used Ekovilla, an insulation that is made out of newspapers. I was inspired by  recycling artist Jaana Tuomisto's work of art, she has made the word "arkirakkaus" from wire.

6 comments:

Heidi said...

Ihania sydämiä. Tuostahan saisi kivan naulakonkin aikaiseksi.
Sulle on tunnustus mun blogissa :)

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Heidi, on osittain sun syy että mulla on blogi <3 Ja tuota mun työtä voisi nopealla vilkaisulla vaikka luullakin naulakoksi, hyvä idea!

Annika said...

Ihana! <3

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Annika, ajattelin että tämän työn kauneus on aika omansa laatuista, että sitä ei ehkä kovin moni ymmärrä. Kyl kai sit kuitenkin... Kävin kurkkaamassa myös sinun blogiasi :)

minttu said...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

MysteryKnitter said...

Näyttää tosi upealta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...