Kirja jakoon ja roskapostia - Junk mail

Olen saanut huiman määrän uusia lukijoita, ja arvonnan piti olla aikoja sitten. Yllättävä, ihana elämänmuutos on pitänyt kiireisenä, eli asunnon myynti ja muutto. Tämän vuoksi arvonta on jäänyt tekemättä ja palkintoihin varatut materiaalit odottavat edelleen pussissa  tekijäänsä. Joten tehdäänpä arvonta sitten näin: laitan tämän kutakuinkin käyttämättömän kirjani jakoon, jos siitä olisi jollekin iloa. 

Osallistuminen arvontaan: jätä kommentti alla tuohon alle, arvonta päättyy 9.12.2012 klo 24 ja arvon voittajan seuraavana päivänä. Anonyymit kommentoijat keksikää joku nimimerkki itsellenne josta teidät tunnistaa. Onnea arvontaan! Voittajan tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa viikon sisällä  kiertoidean sähköpostiin, se löytyy löytyy @ -sivulta.

Hieno, inspiroiva kirja, mutta itselleni tarpeeton. Kirjassa neuvotaan seikkaperäisesti sukkahousu- ja paperimassahahmojen tekoa. 


Tässä kirja:

Olen poistanut kommenteista sanavahvistuksen ja niitä onkin tullut aiempaa enemmän, kiitosta vaan:) Mutta voi jösses tuota roskapostin määrää, sitä tulee joka päivä mutta viestit ovat yleensä anonyymejä eli ne on kyllä helppo tunnistaa. Joissakin blogeissa kommentin voi jättää vain rekisteröitynyt henkilö, ja mietin tuon toiminnon käyttöön ottamista jos roskaposti lisääntyy tästä.

I have got many new readers and I have promised a giveaway long ago. But I have again being busy and I haven't had time to make the price, so this time it will be a Finnish book.

I have got so many comments since I have taken CAPTCHA off my blog comments, thank you :) I have also received a lot of spam, daily. 

19 comments:

mehtäemäntä said...

ilmanmuuta mukana kirja arvonnassa.

koputtelen tässä puuta..ei ole roskapostia näkyny kaikesta huolimatta :P

Marsa said...

Kiva kirja palkintona,joten osallistun arvontaan.Kiitos

Susanna said...

Kiva, että otit sanavahvistuksen pois. Se on ainakin minulle sellainen kynnys, että harvoin tulee kommentoitua blogeihin, joissa se on. Kun en vaan saa selvää, mitä niissä syheröissä lukee, vaikka en mielestäni robotti olekaan.

Minulle tuli joskus muinoin roskapostia, mutta se loppui. Jos joskus harvoin tuleekin, ne menevät roskapostikansioon, eivätkä ilmesty blogiin lainkaan.

Sude said...

Minä tahdon kans mukaan arvontaan :)
Kas kun ei minulle ole tullut yhtään roskapostia. Ei passais kehua, silloinhan niitä tietenkin alkaa tulemaan :)

Lea - kiertoidea said...

Jaa, minä kun kuvittelen että roskapostia tulee kaikille tasapuolisesti. Olen ajatellut että blogeja käydään automaattisesti järjestyksessä läpi, mutta teoriani ei kai sitten pidä paikkaansa. Hyvä että olette välttyneet :)

Susanna: Totta, minäkään en tahdo saada niistä koukeroista selvää, ja jos muutaman yrityksen jälkeen en saa kirjaimia oikein, kommentointi jää. Muuten, olen täällä blogimaailmassa nähnyt jo kolme nimimerkkiä nimellä Susanna, olisi kiva jos teidät erottaisi jotenkin :)

Sude: Enpä ole huomannut että sulla on noin monta blogia! Olen käynyt vierailulla vain tuolla silmukka-blogissa, nyt kurkkasin läpi nuo muutkin.

Niinu said...

Mukana arvonnassa minäkin!
Minäkin inhoan sanavahvistuksia, koska en kertakaikkiaan saa selvää varsinkaan niistä numeroista! Saakohan kukaan?!

Anonymous said...

Mukana mahtavassa arvonnassa, tuo kirja olis hieno!
Nimim. Riksu
riikka_kuitunen(at)hotmail.com

Laura said...

Minäkin mukaan arvontaan!

Kirsi said...

Mä inhoan sitä söherövahvistusta niiiiiin paljon. En kommentoi blogeihin joissa se on päällä koska usein käy niin että se ei edes hyväksy koodia. Mulle kelpais tuo palkintokirja enemmän kuin paljon :D. Liippaa niin läheltä omaa blogiaihettani :) Että mukana arvonnassa, kiitos :)

Maija said...

Arvonnassa mukana, ihana kirja.
vanhasta blogista poistuin kokonaan kommentoinnin.
nykyiseen ei ole tullut roskapostia.onneksi.

sinisukka said...

Täälläkin tykättäis tuollaisesta mahtavasta kirjasta!!! - Onhan se meille kommentoijille mukavampi kun ei ole niitä sananvahvistuksia :)mutta en minä sen vuoksi jätä kommentoimatta!

mustakissa said...

Mukana ollaan.
Olen puolisokea ja siksi usein jää kommentoimstta kun tupsahtaa tuo sana tunnistus juttu, en kertakaikkiaan näe mitä siinä tahdotaan tietää.
En ole saanut kommentteja roboteilta siitä huolimatta että minulla ei tuota tunnistusta ole.

HanneLinen said...

Hei, tulen arvontaan mukaan. Näyttäisi olevan mielenkiintoinen kirja.

Anonymous said...

Pakko kokeilla onnea, josko se potkaisisi minua.
- Susanna maalta -

lentoemo said...

Mukana minäkin, kirja näyttää inspiroivalle. Kiva kun poistit tuon sanavahvistuksen.

ahle said...

Kivan näköinen kirja, erilaisten askarteluideoiden osalta uusille olisi tosissaan käyttöä, alkaa olla omat jo niin käytetty..

ensu said...

Hyvä, että poistit sanavahvistuksen. Sen kanssa on tullut takkuiltua yksi jos toinen kerta...
Olen arvonnassa mukana.

kiiu said...

Kivan näköinen kirja, nukentekoa en olekaan koskaan kokeillut. Mukana arvonnassa siis.

tiiti66 said...

Kokeilenpa vielä onneani minäkin, josko vaikka.... Hyvä että poistit sanavahvistuksen, välillä on mennä hermo niiden kanssa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...