Hylly metalliketjuihin - Hanging shelf

IKEA HackersHalpa tapa tehdä hylly: ketjua, muutama koukku (näitä saa rautakaupasta) ja ylimääräisiä hyllylevyjä tai muuta puutavaraa. Ideahan ei ole mikään uusi, mutta laitoin tämän tänne koska se on aina käyttökelpoinen (paitsi kissakodissa!). Kuvan IKEA Hackersien sivulle on laittanut New Yorkissa asuva SK, mutta nuo lasitavarat näyttävät minusta aika lailla suomalaisilta....?

An easy way to make a shelf:  some chain, a few hooks and shelves or piece of wood. This isn't a new a idea, but still so usable (except catowners!). Picture& idea from SK from New York, but ... the glassware on the shelf is looking very much Finnish to me!

9 comments:

Susanna said...

Kerrassaan kätevä idea. Olen joskus tehnyt naruista vastaavaa ja eihän siitä mitenkään saanut suoraa.

Lea/kiertoidea said...

HYVÄ pointti! Kiitos!

Vintage said...

Näppärä idea! Kiitos kun laitoit tuon idea tänne, ei ollut tullut aiemmin vastaan!

Lea/kiertoidea said...

Ja minä kun ajattelin, että "tän idean on kyllä jo kaikki nähneet, kehtaako tätä edes laittaa tänne". Hyvä että oli iloa :)

koruilija said...

Kiva idea :)

Jokke said...

Minustakin nämä "naruhyllyt" ovat tee se itse -kirjojen peruskauraa, mutta ei niitä sitten kuitenkaan ihan joka päivä näe käytössä. Minulla lasiesineet on sentään ruuvattu lautaan kiinni ;)

Tuuli said...

Onpa hieno idea! Tuollaisen kun jaksaisi joskus sitten pykätä kun ei asu vuokralla :)

Niinu said...

Hyvä kun palautit mieleen! Meillä on tuolla kellarissa sellaista "mielenkiintoista" tilaa;vähän liian matalaa ja viettäviä lattioita, joten normihyllyt on sinne joko liian korkeita tai seilaavat eestaas vinolla pohjalla...tästä ideasta voisi poikia jotain!

Lea/kiertoidea said...

:) Ja olipa hyvä että Jokella oli samasta aiheesta postaus esimerkkinä siitä tällaisen hyllyn voi kasata monenlaisesta matskusta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...