Mitä tehdä rikkinäisestä sateenvarjosta - Reusing a broken umbrella?

Tässä  muutamia ideoita siitä, mitä rikkinäisestä sateenvarjosta voi tehdä. En kyllä arvannut juttua kootessani, että sateenvarjoa voisi hyödyntää NÄIN monella tavalla :)

Some ideas, how to reuse a broken umbrella :)

Tuttu kuva entuudestaa, tässä Mereijan ideat: mobile - kuivausteline sukille - lampunvarjostin - ulos puutarhaan valosarjaa varten "kruunuksi".

A mobile, a lamphade or socks drying rack.Tämän ohjeen alkuperäinen linkki ja siinä ollut kuva eivät oleet enää olemassa, joten ohjeesta hieman: Kassi on ommeltu niin, että keskikohta, jossa on reikä  tulee sivulle. Tässä ohjeessa neuvotaan silittämään valmis kassi, jos saumat vetävät. Lämpötilan kanssa kannattaa olla tarkkana että se on tarpeeksi alhainen, jotta kangas ei sula raudan pohjaan kiinni. 

Hieman monimutkainen ohje, mutta toimiva kassi:Printattava kaava löytyy täältä.Kassiin voi myös ommella raunaan nauhakujan ja laittaa siihen kuminauhan, tai siitä voi tehdä pikkurepun, kuten täällä.

Different ways to sew a bag.Madam B.C. - Koiralle vaate - a coat for dogs© Neulanhaltija

Hame roolileikkeihin lasten sateenvarjosta löytyy Neulanhaltija-blogista tai mustasta sateenvarjosta lepakkoviitan tai tällaiset lepakkosiivet täällä (kuvan löytää selaamalla naamiaispukujen kuvia eteenpäin nuolen avulla).

Costymes - Neulanhaltija's dress, bat wings on the second link.


Aikuiselle hame täällä -  a dress for an adult.


Sateenvarjosta voi tehdä myös  askarteluessun lapselle  tai suojan hiustenvärjäystä varten.
An apron for a child or a hair color cape.


KLIKADesign tekee tuotteita myyntiin, oi mitä juttuja! Upeita reppuja täällä.
Things to buy, wow!

Ja jos sateevarjoon tulee reikä, uuden päällyksen voi laittaa vaikka kierrätysmateriaalista, OMG - an umbrella made from recycled materials.

Monta sateenvarjoa ommeltuna yhteen isoksi varjoksi  täällä.
A shade.

Huppu  - a hood.

Janet Nolan tekee taidetta sateenvarjojen rungoista -  art.

Ympäristöystävällinen ja hassu sateenvarjo, johon voi käyttäää monenlaista materiaalia on täällä :)
Enviromental friendly umbrella :)Tässä tällainen pikaisesti kasattu postaus, laitan tänne myöhemmin lisää kuvia jos saan luvan niiden julkaisuun. Edellisessä postauksessa vitsailin, että kun herään yöllä stressiin niin silloinhan voin vaikka tehdä blogiin postauksia. Katsokaas postauksen kellonaikaa :)

Blogiini on tullut ihan hujauksessa kymmenen uutta lukijaa, taisi  tuo juttuni Miia mummonneliömatosta tuoda mukanaan muutaman lukijan sieltä blogista :)  Oikein mukavaa saada lisää porukkaa tänne, tervetuloa!

Mahdollisesti toteutuva muutto pitää minut kiireisenä seuraavat viikot (toivottavasti se toteutuu!), joten postauksia tulee harvakseltaan kuten lupasinkin. Mutta koitan kuitenkin saada jotain rustattua tänne, näkemisiin :)

Kiitos Sadulle ja Madamelle kuvista :)

For next few weeks I will be busy because we might be moving to a new apartment. So I won't be here so often, but see you soon!


4 comments:

Anonymous said...

Kiitos! Ihan mahtavia ideoita ja erityiskiitos siitä, että jaksoit koota niitä yhteen! <3

Lea - kiertoidea said...

Kiitos. Menihän tuossa aikaa, mutta kyllä se oli kivaa puuhaa :)

Neulanhaltija said...

Ihania keksintöjä!

Kaisa/Peikkolapset said...

Blogissani on sinulle tunnustus ;)