Leikkiruokaa! - Playfood!

© Herkulliset ajatukset (blogia ei enää ole)

Olen pitkään etsiskellyt leikkiruokien ohjeita blogeista. Ideoita on ollut kovin vähän ja suuri osa niistä on toteutettu neulomalla tai virkkaamalla. Onneksi Herkulliset ajatukset blogin Lisa kävi vierailulla täällä minun blogissani ja jätti kommentin. Minä kävin puolestani kurkkaamassa hänen blogissaan ja katsokaas mitä sieltä löytyi! Koko blogi on täynnnä toinen toistaan ihanampia leikkiruokaideoita. Lisan leikkiruuat on tehty useimmiten uusista materiaaleista, mutta näitä ideoita voi soveltaa hyvin kierrätysmateriaaleihinkin. Pienet yksityiskohdat näissä töissä ovat aivan ihastuttavia, Lisa on todella taitava käsistään.
                                                         
I have spent a lot of time looking for fabric playfood ideas with not very great results. Luckily Lisa from Herkulliset ajatukset (Delocious thoughts) visited my blog one day and I took a peak on her blog. Look what I found there, on her blog there are lovely playfood ideas after another! She has done most of her work from new materials, but these can be turned into a recycling craft. I love love  all these tiny details, Lisa is very skillful.


 © Herkulliset ajatukset

Pienet huovan, huovutusvillan , kankaiden tai vanhan neuleen jämäpalat pystyy mainiosti hyödyntämään näiden tekemisessä. Leikkiruokien tekeminen on tosi koukuttavaa, kannattaa harkita tarkkaan ennen kuin aloittaa ... :P

PS. Blogissa arvonta, päättyy 31.7.2011 - givewaway on blog until this date!

All the bits and peaces can be easily used when making these kaind of stuff. Just one warning, making playfood is very addictive and you can get hooked very easily ... :P

 © Herkulliset ajatukset
Toinen paikka josta löytyy lisää ideoita on tuttu SikSakSis. Tässä heidän hauskoja tuotoksiaan:
 Another place is SikSakSis, here are some of their fun creations:
Karkit  FIMO-massasta  - Candies of FIMO polymer clay

© SikSakSis
© SikSakSis


© SikSakSis

Lisää leikkiruokaa löytyy klikkaamalla tunnisteista leikkiruokaa, tai täältä.5 comments:

Hääräämön Laura said...

Kiitos vinkeistä. Olen ajatellut ommella leikkiruokia ja mielessä on ollut virikkeiden etsiminen blogeista. Mukava kun tuuppasit mua eteenpäin. :) Täytyy käydä katsomassa nuita blogeja.

Lea/kiertoidea said...

Kiva jos näistä on hyötyä, meillä suutarin lapsella ei ole kenkiä - ainakaan vielä :)

Niinu said...

Hassua, mä löysin tänään Lisan blogiin ja ihastuin näihin samoihin juttuihin:) Käsittämättömän upeita taideteoksia! Nyt jään selaamaan sun blogiasi...on aina kiva löytää uusia, inspiroivia blogeja!

Lea/kiertoidea said...

Kiitos Niinu! Ja vaikka nyt toistan jo itseäni, niin taas löysin hyvän blogin kommentin kautta!!!

MysteryKnitter said...

I love those!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...