Kirjan sivulta korttiin - From book page to card


 kiertoidea


Tämän kauniin kortin on tehnyt ystäväni Päivi ja siihen  on käytetty rikkonaisesta kirjasta saatua paperia, joka on käsitelty vanhan näköiseksi Distress Ink -musteella. Käsittely on toteutettu niin, että ensin Distress Ink -mustetyynyllä on paineltu mustetta  leivinpaperille,  jonka jälkeen päälle on suihkutettu vettä suihkepullolla. Kirjan sivut on kastettu tässä seoksessa. Paperit on silitetty kun ne ovat olleet vielä hieman kosteita, silityksen voi halutessaan jättää väliin.  Viimeiseksi kuviot on painettu leimasimella.

Paperia voi kellastuttaa kotikonstein myös maalaamalla sitä teepussilla tai kahvilla.kiertoidea

The book page used on this beautiful card has been treated by using Distress Ink. My friend Päivi has "printed" ink on a sheet of baking paper using an ink pad, and after that she has sprayed some water. She has dipped the book pages in the solution. The pages have been ironed when they were still a bit damp and for the last the patterns were printed with a stamp.

Paper can also be aged by painting it  with a tea bag or coffee.

Löysin youtubesta videon Distress Ink:in käytöstä, näitä ideoita voi soveltaa hyvin muihinkin tekniikoihin  - video  - how to use Distress Ink on youtube, these ideas can also be used with other tecniques.

1 comment:

Madam B.C. said...

Onpa kaunis kutsukortti! :) Hyvä kun tulit muistuttaneeksi, vaikka kuinka kauan on pitänyt etsiä ja kellastuttaa teellä/kahvilla postikortteja ja sitten ne voisi kehystää seinille...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...