Pitsliinasta kestotiskiliina - Doilie dishclothdoilies dishcloth
Pitsiliinasta kestotiskirätti


Olisitteko arvanneet, että nämä somat virkatut pikkuliinat ovat käytössä  kestotiskirätteinä! Kirppikseltä liinoja löytää usein melkein ilmaiseksi ja ne näyttävät kivoilta. Sain nämä liinat työkaveriltani, enkä keksinyt niillle paikkaa ja nyt ne ovatkin koko ajan käytössä. Puuvillainen liina kestää pesun 60 asteessa, jolloin bakteerit kuolevat.

I have used these doilies as dishcloths, would you have guessed? They can be washed in 60C to kill the bacteria.4 comments:

Melissa said...

Hyvä idea, jos ei muuta käyttöä liinoille keksi :)

Lea/kiertoidea said...

Kiiitos kommentista Melissa, nämä olivat niin isoja ja paksuja, etteivät olisi oikein soveltuneet vaatteiden tuunaamiseen :)

Nyyti said...

Miten en ole ikinä tullut ajatelleeksi tätä! Olen monet kerrat hiplaillut kirppareilla halpoja pitsiliinoja ja miettinyt, että mihin näitä voisi käyttää, kun ovat niin sieviä, ja samaan aikaan pitänyt kotona puikoilla puuvillaista tiskirättiä toisensa jälkeen. Täydellinen idea, kiitos!

Lea/kiertoidea said...

Ole hyvä ja kiitos kommentista! Idea on peräisin fb:n Niksiryhmästä ja minusta on hyvä, että pitsiliinoille tulee käyttöä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...