Rannerenkaita pulloista - Water bottle braceletsYsahs Creative Hobbies
Rannerenkaita pullosta - Water bottle bracelets

Tässä näpsä video rannerenkaiden teosta. Nämä korut ovat aika yltiöromanttisia omaa makuani ajatellen, mutta minä voisin tehdä näistä oman rouheamman version vaikka farkusta tai nahasta. Ideahan ei ole mitenkään uusi, mutta aina välillä on kiva muistutella tuttuja hyviä, toimivia juttuja.  Lisäksi näihin rannekoruihin saa aika hyvin käytettyä kaikkea sekalaista pientä sälää, jolle voi olla vaikea keksiä muuta käyttöä.

A video how to make bracelets. These ones are a bit too romantic to my taste, but I could make one from my old jeans or leather! 

Blogissa on ollut aika hiljaista työkiireiden takia, mutta mukavaa että tänne on tullut taas muutama uusi lukija! Lämpimästi tervetuloa kaikki!

I've been rather busy because of my work, but still blog has got new readers! I warmly welcome you to read my blog!

5 comments:

Unknown said...

Joo, oli vähän liian ruusuinen toteutus minunkin makuuni. Näin juuri yhdessä kirjassa hienon "verhon" joka oli tehty limpsapullojen pohjien "kukista" se oli kivan näköinen.
Minä muuten postasin tänään silmälasiplekseistä tehdystä kellonrannekkeesta :)

Lea/kiertoidea said...

Joo-o, tuo pullonpohjaidea on minullekin tuttu, se on kaunis.

Rannekkeesi on hauska!!! Kiitos kun muistit laittaa mulle viestiä :)

Helmis said...

Kiitos ideasta! Näytin videon kuopukselle, joka innostui myös. Näitä tehtiin meillä siis viikko sitten tyttären 10-vuotissynttäreillä. Mehupulloista renkaat pohjaksi ja kotoa löytyvistä nauhoista, pitseistä, ruusuista, paljeteista ym. tarvikkeista koristeet; tuli oikein mahtavia rannerenkaita.

Lea/kiertoidea said...

Voi, kiva kun jätit kommentin. Minusta on hienoa, että synttäreiltä saa mukaan jotain itse tehtyä ja kaiken lisäksi vielä kierrätettyä.

Anonymous said...

Suomessa sentään on suurin osa pulloista palautettavia. Muualla maailmassa ovat kaatiskamaa, siksi onkin hyvä, että niille keksitään vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia.

(Ja todellakin vidella ovat melkoisen kruusattuja, simppelimpi olisi enemmän meikäläisen mieleen! :D)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...