Säilytystä kylppärissä - Storing things in bathroom


Säilytysongelmia uudessa asunnossa.


Mihin piilottaa kaikki sekalainen tavara kylppärissä jos ei ole kaappitilaa? 


Kaverini Lea (!) oli keksinyt hyvän konstin: tavarat oli laitettu wanhaan matkalaukkuun pesukoneen päälle. Minä puolestani laitoin kirpputorilta löytämäni matkalaukun IKEAn hyllyyn. Sinne pääsivät myös viinilaatikko vessapaperin säilytykseen  ja mummon mökiltä löytynynyt vanha puulaatikko siivoustarvikkeille. 
Mutta voisivat nuo pesuaineiden purkit olla kauniimpia, joskus on tullut vaihdettua noita pesuaineita ulkoasultaan kauniimpiin pulloihin. Nyt ei jaksa hifistellä ihan niin paljon. Ekologisuuteen pitäisi panostaa enemmän, tuo minun valikoimani ei ole kovin ympäristöystävällinen vaikka etikkka ja taikasieni hyllystä löytyvätkin. Etikkahan on mitä mainioin pesuaine ja apu pyykinpesussa, sillä voi korvata monta kemikaalia!

No closets in your bathroom? Take an IKEA shelf, an old suitcase, a wine box to solve the problem! My collection of detergents doesn't look very eco-friendly. At least I have vinegar, which is good natural cleaner for your home and clothes. But why all the containers have to look so ugly?8 comments:

Piia said...

Kiva tuo laukkuidea. Meillä on yksi vanha nahkalaukku, mutta sitä on niin vaikea avata että menisi käytössä hermot! ;)

Unknown said...

jos mun veskissä ois hyllykölle tilaa, niin voisin säilyttää juuri noin ! hyvännäköstä !

MB said...

Kivan näköinen ratkaisu!

Lea/kiertoidea said...

Ja tuo matkalaukku on käytössä kätevä, ja Piialle - se on aina auki, kyllä tuossakin lukot reistailevat.

Kiitos kommenteista! Jotain kivaa pitää yrittää keksiä tuonne kylppäriin, sillä se on aika ällöttävän ruma.

ArualMaria said...

Hauska idea! :D

Niinu said...

Mulla on tuollainen aivan just presiis samanlainen matkalaukku, jonka olen tosin sisältä uudelleen verhonnut! Ja se toimii myyjäisissä hyvin sekä kuljetuksessa että esillepanossa!

Unknown said...

Kiva paikka ihanalle esineelle :) Nyt voit käydä kurkkimassa mun blogissa, mitä sain ensimmäisenä aikaiseksi niistä silmälasien plekseistä. Ne on ihan mahtava kierrätysmateriaali!! Kiitos ideasta!

Agy said...

I love the suitcase idea. So unique. Definitely will be waterproof!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...