Pages

Torkkupeitto kaulaliinoista - Throw from knitted scarves

kiertoidea


Tämä Anna-Liisa Tuomisen kaulaliinoista tekemä torkkupeitto on ollut esillä jo aiemmin Trash Desingn -postauksessani, mutta halusin laittaa muistutuksena tämän hyvän idean  vielä uudemman kerran esille. Tähän aikaan keväästä kirpputoreilta  voi löytää talvivarusteita halvalla, joissakin paikoissa niitä jaetaan ihan ilmaiseksikin. Kannattaa kysellä myös löytötavaroita, joita omistajat eivät ole löytäneet, sillä on harmi että osa omistajiensa kadottamista tavaroista menee kaatopaikalle. Paljon parempi olisi hyödyntää neuleet vaikka tällä tavalla! Myös lapasista voi tehdä torkkupeiton, kukahan mahtoi olla se taiteilija, jonka tekemästä peitosta oli kuvia esillä muutama vuosi sitten?


This throw made by Anna-Liisa Tuominen has been on of my previous post, but I wanted to remind you about this nice idea. This time of year there is good chance to buy winter accessories for low prices at fleamarkets, or even get them for free. It's also  worth of the effort to do some digging in the lost and found boxes.

8 comments:

Anonymous said...

Surffaillessani päädyin tänne ihanaan blogiin. Tos kivoja kierrätysideoita!
T.RitvaL.

Lea/kiertoidea said...

Tervetuloa ja kiitos, oli tosi mukavaa kun jätit kommentin :)

Vintage said...

Kekseliäs idea tosiaan:)!

mustakissa said...

Hyvä idea!

Anonymous said...

Oi kuinka hauska ! :> Ihana idea kyllä.

Satu
- Indie by Heart

Lea/kiertoidea said...

Niin on, yksinkertainen ja nerokas. Kiitos kommenteista :)

HannaKonna said...

Vautsi, tosi tyylikästä ja persoonallista pienellä vaivalla! Yksinkertainen on kaunista.

Merruli said...

Voi tämän kun muistaisi, kun seuraavan kerran meinaa rahdata kaulahuiveja Uffille. Auts, tällä viikolla taisin juuri laittaa pois jonkun kauan nurkissa pyörineen mutta mukavan värisen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...