Pages

Kranssi kalenterin kierteestä - Metal wreathkiertoidea

Kohta alkaa olla taas aika vaihtaa kalenteri, mutta siinä olevaa metallikierrettä ei kannata heitää pois! Vähän suoristamalla siitä saa hyvän kranssipohjan, pienet mutkat metallilangassa pitävät puuhelmet mukavasti paikoillaan. Kranssin on n. 25cm korkea, kuvasta mittasuhteita on hieman hankala hahmottaa.  Parvekkeen ovessa roikkuessa se näyttää hauraalta ja herkältä,  tämä alustalla otettu kuva ei ihan tee oikeutta sille. Kranssin keskellä roikkuu  piparimuottiin neulahuovuttaen tehty sydän.

Soon it will be time to change the calender, but don't throw away the spine! I made this wreath from the wire, just straigthened it a little. This picture doesn't give justice to it, actually it looks more delicate and fragile when hanging on my balcony door. The heart in the middle is needle felted inside a gingerbread cookie cutter, actual size is about 25cm.

2 comments:

Anonymous said...

No niin, taas upea idea! Kiitoksia!

VK said...

Herttainen kranssi ja kiva idea. Turhaan niitä rautalankakoristeita ostaa kaupasta.

Muuten siitä kalenterista saa askarrelluksi vaikka mitä, jos siinä on vahvat sivut, joissa on kauniita kuvia. Vinkkinä, että seinäkalenterista tulee hyvä skräppikirjan pohja, kun taustat ovat jo valmiina. Olen sellaisen tehnyt joskus, mutta koska sisältö oli henkilökohtaista, en kuvannut sitä blogiini.

Mukavaa joulunalusviikkoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...