Hesarit kiertoon - recycling newspapers


Viime aikoina käsitöiden tekeminen, blogien lukeminen ja tänne kirjoittaminen ovat jääneet vähäiseksi opiskelu- ja työkiireiden vuoksi, mutta  en minä toki ole kierrättämistä unohtanut. Kierrätykseen liittyen olen keksinyt uuden huvin - se on ollut viedä lukemani viikonlopun Hesarit heti lukemisen jälkeen roskakatokseen lehdenkeräyslaatikon päälle. Sieltä  ne ovat aina kadonneet, ja melko pian. En tiedä ketkä jakavat Hesarin kanssani ja minua naurattaa se, että lehden uudet lukijat eivät puolestaan arvaa kuka lehden on tuonut. Mahtavatkohan he miettiä, mitä luulette??

Lately I haven't got time to make any crafts, read blogs or even write any posts here. But still I haven't forgotten recycling. My latest fun has been to bring my weekend newspapers to the top of our recycling bin, and they have disappeared fast. I don't have a clue who do share the Hesingin Sanomat with me, and they don't know  who has brought the newspapers. I wonder if they think about it, what do you guess?

6 comments:

Hääräämön Laura said...

Oletpas ystävällinen. Dyykkari on varmaan oikein tyytyväinen ja iloinen siitä, että joku jättää hyvää tavaraa helposti saataville. Joitain vuosia sitten yksi ystäväni tiesi, mistä saa Hesarin Kuukausiliitteitä. Pari kertaa taisin sen kerrostalon roskiksesta löytää kyseisen lehden. Mä olisin usein dyykatessani halunnut kiittää ihmisiä, joiden tavaroita sain, mutten koskaan keksinyt, miten kiittäisin. Suakin on varmasti muistettu monella kiitollisella ajatuksella. :)

Iita said...

Ihanaa toimintaa sinulta! Itsekkin muistan joskus noukkineeni päivän lehden lehtiroskiksesta jos se sattui päälimmäisenä olemaan. Toisaalta, keneltäpä se dyykkaaminen on pois? Onneksi nykyään tulee sekä Hesari että paikallinen lehti aamuyöstä postiluukun kautta =)

Susanna said...

Hieno juttu! Muinoin Oulussa asuessani joku ystävällinen sielu jätti aamulla aina Kalvean rappukäytävään kaiteen päälle. Ilahdutti monesti minua ja varmasti muitakin.

Anonymous said...

Ihana teko!

Lea/kiertoidea said...

Kiitos kommenteista, olipa yllätys! Kirjoittaessa postauksia sitä ei voi koskaan arvata mikä juttu herättää ihmisiä kommentoimaan. Olen itsekin dyykannut lehtiä laatikosta, joten tiedän ilmaisen lehden löytymisen tuottavan iloa. Mullakin taitaa nuo ilot olla aika pienestä kiinni :)

Anonymous said...

Meidän talossa lehti kulkee hississä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...