Kirjan kansista laukku - Book to bag


book to bag


Kun näin tämän kuvan flickr:in sivulla arvasin että tämän tekijän on varmaankin suomalainen ja hah, niinpäs olikin! Vasiliisalla ei ole omaa blogia ja onpas niin hienoa, että saan hänen hyviä ideoitaan esille tänne meikäläisen kierrätysblogiin. Kassi on tehty työväenopiston kurssilla. Aivan ihanaa on minusta se miten tässä on yhdistetty eri värejä ja materiaaleja kokonaisuudeksi.

Kirjojen käytöstä uusiomateriaalina on ja pari postausta, mutta kommentoin tässä sen verran, että vanhoista kirjoista on ylitarjontaa. Kirpputoritkaan eivät ota enää kaikkia tuotuja kirjoja vastaan, sillä kirjat eivät yksinkertaisesti mene kaupaksi. Kirjoja saakin usein ilmaiseksi ja minusta on hyvä että niitä käytetään kierrätykseen.

Näin teet kirjasta kassin


Kassin tekemisestä tekijä kertoo näin: Kansien ja kankaisen kassiosan yhdistämiseen tässä on käytetty liimapyssyä. Mielestäni kassin tekeminen on aika helppoa, mutta sisuksien irrottamisessa saa olla varovainen, jottei samalla tee kannen taitoskohtaan reikiä! Minullekin kävi niin, joten paikkasin sen liimaamalla sisäpuolelle punaista kangasta, eikä se erotu juuri yhtään. Opettaja vinkkasi, että kirjan voi myös lakata jos haluaa lisää kestävyyttä. Erityisesti jos haluaa koristella kirjan paperilla (esim. postikortilla tms.) voi lakkaus olla tarpeen!

Kassissa on käytetty kantohihnoina vanhaa vyötä ja puiset koristeet ovat olleet leluja, kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä. Ja kerrankin pääsin peesaamaan valmiiilla englanninkielisellä tekstillä, varsinkin kun Vasiliisan englanti on parempaa kuin meikäläisen :)When I found this picture on flickr I just new that the bag must be done by a Finn, and ha, so it was! Vasiliisa doesn't have a blog and I'm so deligted that I have a chance to show her beautiful bag here on my blog. 

This is what she tells about making this bag: Grab a book no one reads anymore, remove pages with utility knife, measure and sew the lining, attach with glue gun. For this one, I also used a belt (for handles) and toy parts (for decoration). All materials were thrifted!No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...