Pages

Patjan jousista kasvituki - mattress spring trellis

Runkopatjan jousista kasvituki

Kierrätä patjan jouset kasvitueksi! 


Purin vanhan runkopatjani osiin, laudat menivät kaverille polttopuuksi ja jousiosan katkaisin kahteen osaan. Kankaat ja pehmuste olivat jo sen verran vanhoja, että laitoin ne roskiin. Tämän saman purkamisoperaation olen tehnyt ainakin kolme kertaa elämäni aikana ja se vaatii jonkin verran  raakaa voimaa, työkaluja ja kärsivällisyyttä. 

Laitoin yli jääneet jouset tarjolle meidän seudun roskalavaryhmään, josta tämän kuvan ottanut Tytti Herronen bongasi ne. Sovimme, että hän tulee hakemaan jousirungon ja laitoin sen meidän rappuun odotettelemaan hakua. Tytti haki rungon vielä samana päivänä, ja olin tyytyväinen päästessäni siitä eroon.

Viikonloppuna huomasin tämän ilmoituksen. Tytti oli laittanut sohvan kulmapalan tarjolle samaiseen roskalavaryhmään ja bongasin oitis tuon jousista tehdyn kasvituen 😍 arvasin kyllä, että se ei ole sama kuin antamani runko, koska se ei olisi ehtinyt vielä ruostua noin kauniisti.

Ajattelin, että olisi kiva jakaa ideaa eteenpäin ja pyysin Tytiltä luvan kuvan käyttöön ja sain sen. Jouset voi myös asettaa maahan tukemaan kasveja, aiemmin yksi jousiosa haettiin muistaakseni herneille. Runko pitää muistaa tukea hyvin, jotta se ei pääse kaatumaan.


 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...