Pages

WC-kyltti tietokoneen nappuloista - Toilet sign

 

kiertoidea-toilet-sign

Päivän kuvassa on kierrätetty tietsikan nappuloita, jotka olen kiinnittänyt sinitarralla vessan oveen, hyvin ovat pysyneet 6v. paikoillaan 😺 Soma koira ostettu Tallinnasta Nukupoodista.

In the picture are computer buttons which have stayed on our bathroom door with bluetack for 6 years 😺 Cute dog from Nukupoodi in Tallinn. Below more about my decluttering project. 


Alotin vuoden alussa tavaroiden karsimisprojektin ja olen jatkanut raivausurakkaa, tähän mennessä poistoja yhtensä 244kpl! Tavoitteenani on mm. siivouksen helpottaminen ja kaikki kaapit ovat yksinkertaisesti täynnä tavaraa, joten urakkaa riittää. 

Vain pari huonokuntoista tavaraa on päätynyt roskiin, muut olen antanut ilmaiseksi fb:n roskalavan kautta tai ystävilleni, muutaman olen myynyt. Niissä oli mm. kaksi pyörää, joista toisen annoin ilmaiseksi ja sen toisen myin muuta tavaraa hakeneelle. Hakijaa odotellessa otin kellarista pyörän, jonka lukkoon yritin etsiä oikeaa avainta. Jäimme juttelemaan hakijan kanssa hetkeksi ja hän kysyi olenko laittamassa pyörää myyntiin, vastasin "kyllä" , ja näin pyörä vaihtoi omistajaa 20e:lla! 

Olen  jo jossakin aiemmassa postauksessa todennut, että vaikka raivaaminen on tosi palkitsevaa, on se myös yllättävän rankkaa etenkin jos ei heitä tavaroita kylmästi roskiin. Takki on ollut tyhjä monena iltana, enkä ole jaksanut tehdä päivityksiä someen. Tavaraa on vieläkin jäljellä paaaljon, tässä hommassa taitaa mennä koko vuosi 🙈 


Mukavaa päivää sinulle 🌸 


Time just flyes! I've started to reduce the amount of goods in our home and continued my decluttering project, so far a total of 244 items removed! Only a few items in poor condition have ended up in the trash, most I have given for free via fb or to my friends. Although it's been so rewarding to sort through my things, it's been quite a job and I haven't had any energy left to make posts on social media. 

I still have a lot of stuff and this project might take a whole year  🙈 


Have a nice day 🌸





1 comment:

Sesse said...

Voi että, tuota tavaran vähentämistä pitäisi tehdä itsekin, mutta vaikealta tuntuu aloittaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...