Pages

Kattilankansista kerrostarjotin - Pot lid tray


Lasisten kattilankansien kierrätykerrostarjottimeksi



Lasiset kattilankannet ovat kyllä hankalaa jätettä. Ne eivät sovellu kierrätykseen, aina niille ei löydy uutta kotia roskalavaryhmässäkään ja muutaman olen joutunut heittämään sekajätteeseen, mikä ekoihmistä on harmittanut ihan vietävästi. Tästä päivästä lähtien tuokin ongelma on ratkaistu, kun hoksasin fb-ryhmästä Airan idean ❤️ 

Kansissa on reiät valmiina ja näitä kerrostarjottimen  väliosia saa ostaa valmiina mm. täältä. Väliosia on saatavana eri väreissä ja modernina tai vintage-versiona. Tällä hetkellä hinta on 12.50e.

Jäljelle jäävät vielä kansien nupit ja niillekin Aira oli keksinyt idean. Kokeilin rikki menneen lasikannen nuppia lipastoni laatikkoon ja hyvinhän se sopi. Olisi itse asiassa aika hauskaa ruuvata lipastoon erikokoisia nuppeja vetimiksi!


Kiitos kuvasta/thanks for the image! 


What a clever idea to use glass pot lids - make a three tiered tray! Cake stand hardware can be bought from craft shops.  But what to do with pot lid knobs? Aira, who found these ideas used the knobs for her drawer. I had a knob which I screwed into my drawer and it did fit perfectly!







Mukavaa päivää 🌹 
Have a nice day 🌹 


2 comments:

Kristiina K said...

Wau mikä hieno idea! Pitääpä pistää muistiin.

Lea/kiertoidea said...

Kiva että tykkäsit, minusta oli tekijältä kyllä hyvin hoksattu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...