Pages

Jousipatjasta teline puutarhaan - Repurposed mattress springs

H-a-u-s-k-a säilytysteline tarvikkeille ja kasvituki puutarhaan on tehty vanhan jousipatjan jousista, idean toteutti Arja. Olen purkanut muutaman jousipatjan ja se vaatii jonkin verran askartelua ja voimaa, mutta on mielestäni vaivan arvoinen. Pari päätyi puutarhaan koristeeksi ja yksi oli jonkin aikaa ihan sisustuselementtinä olohuoneessa. Se oli aika hauskan näköinen, mutta pienessä asunnossa iso jousirivistö oli liian hallitseva. Facebookissa olen nähnyt idean, jossa jousipatjaan on ripustettu valosarja, se oli aika mainion näköinen 

Kiitos kuvasta/Thanks Arja!

Toinen kuva on Kellokeskelta, Kahvila Kinuskillan vanhasta ulkoterassista. Syksyiset villiviinit näyttivät upeilta kiipeillessän vanhoissa raunioissa, aukon kohta oli suljettu jousipatjalla.


F-u-n rack for plants or storing garden tools!2 comments:

Johanna said...

Hei, voin vain kuvitella millainen urakka on kaivaa patjan sisältä jouset esiin, mutta kierrätys ja käsityö ovat hyviä harrastuksia. Lopputulos palkitsee vaivan, aivan fantastiset kukkatuet.

Lea/kiertoidea said...

Moikka Johanna! Näin on,kyllä siinä työtä riittää. Kierrätys ja käsityöt yhdistettynä ovat minunkin lempihommia, blogistasi on aina kiva käydä katsomassa uusia ideoita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...