Pages

Kierrätysmyymälä Kirsikka Keravalla



Kierrätyskeskus Kirsikka



Vihdoinkin sain kirjoitettua jutun Keravalla sijaitsevasta  kierrätysmyymälä Kirsikasta, joka löytyy aivan Keravan keskustasta osoitteessa Aleksis Kiven tie 6 a-c, viistosti uutta kauppakeskus Karusellia vastapäätä. Kuvien ottamisen jälkeen olen käynyt paikassa usein ostoksilla tai piipahtanut pikaisesti kahvilassa nauttimassa kupposen kahvia.

Siisti ja valoisa kirpputori sijaitsee Keravan hammashoitolan entisissä tiloissa, tilaa on paljon ja tuntui, että vanhan rakennuksen sokkeloissa löytyi aina vain uusia huoneita. Tavaraa on runsain mitoin, sitä löytyy laidasta laitaan ja usein olen ilokseni löytänyt myymälästä tarvitsemani tavaran, jota olen etsimässä. Hintataso on tosi edullinen, ainoastaan vintagetavaroiden hinnat ovat korkeammat. Myymälässä on myös ilmaishylly, josta olen löytänyt monta tarpeellista pikkutavaraa itselleni!

Myymälä ottaa  vastaan ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista kodintavaraa, kuten huonekaluja, astioita, tekstiileitä sekä vaatteita (tällä hetkellä kirjoja ei oteta vastaan). Osa saaduista tavaroita laitetaan myyntiin myymälässä ja  osa lahjoitetaan sosiaalisin perustein. Kaikki myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään keskuksen pyörittämiseen, toimintaa ylläpitää Keski-Uudenmaan Nuorisoasuntoyhdistys ry. 

Kierrätysmyymälä Kirsikan fb-sivut löytyvät täältä


Tässä wanhempaa tavaraa



Luettavaa löytyy!




Sisäänkäynti 



Kirsikassa on myös edullinen kahvila, täällä on mukava piipahtaa!



Kuva:Kirsikka fb
Paikan mukavasta hengestä kertoo hyvin tuo yllä oleva kuva :)



Asiakkaan tekemiä löytöjä!

Tässä omat löytöni tällä kertaa, iiiihana vanha paksu täkki, joka on meillä käytössä antiikkisohvan päällä ja pitsikuvioinen pussilakana. Molemmat ostokseni ovat hyväkuntoisia ja niiden hinnanksi tuli huikeat 6e! Pärekori löytyi samalla ostosreissulla Oliverin kirppikseltä.



Kuva: Kirsikka fb

2 comments:

Hääräämön Laura said...

Tällaiset kaupat ovat aarreaittoja! Olipa mukava lukea tuosta myymälästä.

Lea/kiertoidea said...

Totta, käyn lähes joka kerta piipahtamassa tuolla, kun kuljen ohi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...