Tammikuu Sormustimen printattavasta kirjontakalenterista - Free DIY calendar
Tammikuun kirjailuIlmainen printattava kalenteri Sormustin -blogista, eikö ole ihana idea! Halusin tehdä kirjontatyön, jossa tuon esille ilmastonmuutosta. On aivan sama, uskooko ilmastonmuutokseen vai ei. Maapallon kokonaislämpötila nousee ja seuraukset ovat jo nyt nähtävillä. Uusien tuotteiden valmistus kiihdyttää ilmastonmuutosta ja yhdenkin ihmisen panos vaikuttaa - joten jokaisen kannattaa kuluttaa harkitummin, korjata ja kierrättää. 

Printtasin kalenterin viime vuoden kalenteri kääntöpuoleelle, eli todellista uusiokäyttöä. Muste ei oikein pysy liukkaan paperin pinnassa, joten se tarvitsi kevyen suihkauksen hiuslakkaa pintaansa. Uskon, että kalenterin voi vielä laittaa käytön jälkeen taas kartonkokeräykseen, sen verran kevyesti laitoin lakkaa (lakkakin on 12v. kaapissa vanhaa, eli en taida tosiaan olla mikään kosmeiitkan suurkuluttaja).
What a lovely idea, free printable embroidery calendar by Sormustin, January! I wanted to make an embroidery inspired by climate change. It doesn't matter if you believe in climate change or not. The temperature level is rising and the consequences can been seen. Production of new items has an effect on climate change, so make changes in every day habits - reduce, repair and recycle! 

Kirjontakalenterin voi printata  Sormustin-blogista - Free printable calendar (in Fnnnish)
.

2 comments:

Teija K. said...

- Ihana idea! Tää sopii niin itelleen kuin vaikka lahjaksi jollekin, joka tahtoo tuunata kalenteria eikä halua sitä minkä jokainen ostaa kaupan hyllystä.

Lea kiertoidea said...

Kiitos kommentista <3 Niinpä, tästä saa mieluisensa, voi laittaa vaikka kuvia tai kauniita kangastilkkuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...