T-paidan leikkaaminen matonkuteeksi - How to cut t-shirt yarn
Images: Eeva-Leena U.

Materiaalitori kierrättäjille Uusimaa -ryhmän sivulla näin hyvän ohjeen t-paidan leikkaamiseen kuteeksi. Sattumalta ohjeen tekijä Eeva-Leena oli laittanut ilmoituksen ryhmän sivulle  (tuo ryhmä on facebookissa), ja sen seurauksena vaihtelimme ryhmän kautta kummallekin ylimääräisiä materiaaleja. Hän sai kankaanpainovärejä ja minä valkoista maalia! Nyt kun tapasimme tavaranvaihdon merkeissä, kysyin saisinko julkaista tuon ohjeen täällä, jotta mahdollisimman moni tuollaista ohjetta tarvitseva löytäisi sen. Lupa saatiin, ja ei-nörtti-ihmisellä alkoi aikamoinen pähkäily PDF:n kanssa.

En ole julkaissut, saatika edes laatinut aiemmin PDF-tiedostoa ja aikamoinen opiskelu asiassa olikin. PDF-tiedostoa kun ei voikaan suoraan ladata blogiin, vaan se on tallennettava jollekin palvelimelle ja sivulle on laitettava linkki, josta pääsee lukemaan tiedoston.

Ohjeen  PDF:n lisäämisestä  bloggeriin löytyi Lauran Hääräämö-blogista, ohje löytyy täältä. Oma polkuni oli hieman erilainen, joten siinäkin oli vähän askartelua, jotta sain laitettua ohjeen omaan Google Drive:ni. 

Ja tästä pääset siis klikkaamaan esille Eeva-Leenan laatiman ohjeen:
How to cut a t-shirt to make yarn? Instructions are in Finnish, but I think the pictures are telling more than thousand words :) Just click the link to see the PDF.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...