Pages

Yöpöytä allaskaapiksi - Bedside table to sink cabinetIKEA Hackers

Yöpöydästä kaappi pesualtaan alle, näppärää! Rautakaupasta uutena ostetulle allaskaapille tulee helposti hintaa, mutta kirppiksiltä löytyy yksittäisiä yöpöytiä melko halvalla. Tällainen tarvittaisiin meillekin  :)

A bedside table in a new way -  a sink cabinet, clever! These can be found secondhand on flea markets for reasonable prices. This is something we need :)6 comments:

sinisukka said...

Oih KIITOOOS!!! Tuota juuri tarvitsen!

Hääräämön Laura said...

Muistelin, että olit joskus puhunut tämän tapaisen tarpeellisuudesta: https://www.facebook.com/groups/277095472307251/537273029622826/?notif_t=group_comment_reply#!/groups/kierratysmateriaalitori/

Ellu-äiti said...

Aivan loistava blogi! Tässä meneekin loppupäivä =)

Lea/kiertoidea said...

Sinisukka: Ole hyvä! :D

Laura: Kiitos vinkistä, kävin kurkkaamassa ja tuosta aiheesta voisi laittaa vaikka oman postauksen. Oma ideani oli enemmäkin kierrätyspankki yritysten käyttöön, katsotaan olisiko joku niin aktiivinen, että pistää sellaisen pystyyn. Jos ei, pitänee koittaa jos sellainen saisi kannatusta. Kun vielä löytyisi muutama aktiivinen minun lisäkseni modeksi, niin voisin laittaa fb:n ryhmän pystyyn.

Elisabeth: Kiitos!!! Sun blogisi onkin mulle tuttu ennestään, kivoja juttuja :)

Hääräämön Laura said...

Aattelin, että varmaan tiedätkin jo ryhmästä, mutta vinkkasin kuitenkin. Hyvä niin. :) Mukavaa viikonloppua! Muuten, tämä kommentointi olisi miellyttävämpää, jos tuo sanantunnistus ei olisi käytössä.

Lea/kiertoidea said...

Kiitos vielä kerran, sain laitettua tietoa ryhmästä pariin eri paikkaanja huomasin että sinne olikin liittynyt tuttuja nimiä.

Itsekin manailen tuota sanatunnistusta kun kommentoin muiden blogeja, homma on mennyt vähän liian hankalaksi. Nyt poistan sen omasta blogistani, se on ollut jo aikemmin harkinnassa.

Samoin, hyvää alkavaa viikkoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...