Pages

Pieni origamikirja - Tiny origami bookToivottelen kaikille hyvää viikonloppua kaikille tämän pienen videon myötä. Rakastan kaikkea japanilaiseen kulttuuriin liittyvää ja origami on tietty yksi näistä asioista. Videota katsellessa en voi kuin ihmetellä miten jonkun mieleen  voi tulla idea kirjasta, joka on tehty yhdestä paperista. Lopullisessa kirjassa kannet ja sivut on taiteltu niin, että ne ovat eri väriä. Nukkekoteja harrastaville kirja on varmaan tuttu, tämä pieni kirja voisi olla myös aika metka koru, korviin tai kaulaan. 

By this video I wish you all happy weekend. I love Japanese culture and of course origami is on of those things. it is amazing, how somebody has created a book out of one sheet of paper. I think this is familiar to dollhouse makers, this could also be  used as jewelry, fun earrings or a necklace.

1 comment:

Aarnilintu said...

Kaunis ja todella taitavati tehty! Tosin, en ole origameja harrastanut lainkaan, joten en ehkä ole ollenkaan oikea henkilö arvioimaan tuon vaikeutta tai muuta. Mutta lopputulos joka tapauksessa oli hieno ja ihmeellistä mitä kaikkea tuolla tekniikalla voikaan saada aikaiseksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...