Sipuli herää valossa ja kosteassa. |
Hoi valkosipulin rakastaja, onko sipulisi alkanut itää jääkaapissa?
Versot maistuvat myös ehdalle valkosipulille, maku on hitusen raikkaampi!
Valkosipulista saa versoja leikattavaksi leivän päälle jo viikossa.
Versot maistuvat myös ehdalle valkosipulille, maku on hitusen raikkaampi!
Valkosipulista saa versoja leikattavaksi leivän päälle jo viikossa.
Parissa päivässä versot alkavat näkyä
|
Versojen lisäksi sipuli kasvattaa juuret.
|
Versot kasvavat nopeasti pituutta.
|
Kun leikkaat versoja latvasta, jatkavat ne vielä kasvuaan juuresta. |
An easy and fun way to to grow tasty garlic sprouts!
How to do it: You can eat garlic sprouts
Pihailon kotisivut (klik)
PS. Vinkkinä vielä, että kannattaa tarkkailla, että lasiin ei ala muodostua hometta, oma sipulini ei näyttänyt näin raikkaalta 😂 veden määrää voi vähentää ja vaihtaa useammin. Tämä toimii myös muilla sipuleilla.
PS. Herneenversojen kasvattaminen on lähes yhtä helppoa, klikkaa linkkiä ohjeisiin! Kaapin perälle unohtuneista kuivaherneistä sai kuin saikin kasvatettua herneenversoja!
2 comments:
Hyvä idea. Meillä tosin valkosipulit menee samantien suuhun :)
Niin meilläkin useimmiten, yksittäisiä kynsiä saaattaa jäädä kuivumaan purkin pohjalle :)
Post a Comment