Pikkulaukku C-kaseteista - Tape cassette purse

How to make tape cassette purses by Tami A. Walker

Olen jo pitkään miettinyt miten kaseteista voisi tehdä korin, ja etsiessäni muita ideoita YouTubesta löytyi tämä idea. Hyväntuulinen pikku laukku! 

On YouTube an idea for a purse from cassetes, such a fun idea!


Annalla olisi tarjolla 50-60 kpl C-kasetteja, tarviiko kukaan? Sähköpostiosoite löytyy tuosta kommentilaatikosta, kasettien haku on Helsingistä. Näistä saa myös hienon valaisimen, muistatteko Lilly Bobin tekemän hienon varjostimen? Lamppu löytyy täältä.


9 comments:

Meke said...

Loistava idea - kiitos linkistä!

anna arsniva said...

No niin HALOO KAIKILLE, MARKKINOINTI JATKUU: mulla on siis 50-60 C-kasettia lähdössä kiertoon jos joku ojentaa kätensä livenä Helsingissä (en postita). Maili: arsniva gmailissa.

Lea - kiertoidea said...

Kiitos Meke :)

Anna: Laitoin kommenttina tähän ja tuonne Kiepauksen fb:n että noita kasetteja olisi tarjolla.

Tii said...

Täältä Oulusta asti ei ihan viitsi lähtä hakeen,muutenhan nuo kiinnostais.Kiva idea tuo korin tekeminen :) Mulla on aina pulaa kaikenlaisista säilytyskoreistä !

Kaisa/Peikkolapset said...

Hauska idea! Pakkohan tuotakin on kokeilla. Onko kenelläkään vinkkiä hyvästä liimasta?

Lea - kiertoidea said...

Joo, näen sieluni silmillä sellaisen korin :)Ja säilytyskoreja ei ole koskaan liian paljon...

Lea - kiertoidea said...

Kiitos, mustakin toi kassi on ihan huippu. Mietin myös tuota liimaa, voisiko läpinäkyvä kontaktiliima olla parasta? Pitää kokeilla.

Susanna said...

Nyt ahdistaa. Kaksi vuotta sitten muutoin yhteydessä heitimme kaksi matkalaukullista kasetteja roskikseen. Hirvittävää haaskausta.

Lea - kiertoidea said...

Voi voi :( Mutta noita kasetteja on usein esim. roskalavoilla, eli niitä tulee välillä vastaan. Tosin viimeksi kun etsin niitä, sain aika kauan odotella että sain ilmaiseksi. Koskahan nekin alkavat olla sellaista nostalgiakamaa, joita ei tahdo löytää enää?