Huonekaluja tyhjistä pulloista - Furniture from plastic bottlesEn taida kommentoida tätä videota mitenkään, kannattaa katsoa itse :) Meillä Suomessahan suurin osa juomista tulevista pulloista on kierrätettäviä, kierrätämme 98% kaikista kierrätettävistä pulloista ja tölkeistä (linkissä vanha luku 94%),  tulos on maailman huippuluokkaa! (lähde: Pirkanmaan ympäristökeskus, Ympäristöministeriö)I think I won't make any comments about this video, it's worth seeing, I PET that you haven't seen something like this :) Here in Finland we recycle beverage bottles, the current rate is 98% of all bottles and cans which is world top result! (source: Ministry of the Enviroment)

4 comments:

Susanna said...

Aika hienoja oikeastaan. Mutta onneksi meillä kierrätys toimii; nämä nykyiset pullot kun eivät kestäisi yhtään mitään. :-)

Lea - kiertoidea said...

Niin ovat :) Ja juu, ei nuo nykyiset kierrätyspullot kestä mitään. Mutta on olemassa muita pulloja jotka ovat vahvemmasta materiaalista kuten ketsuppipullot, shampoopullot jne. niissä olisi jollekin kekseliäälle teolliselle muotoilijalle hyvää materiaalia jatkojalostukseen! Voi miten mielenkiintoisia huonekaluja niistä voisi saada aikaan!

Kaisa/Peikkolapset said...

Upeita! Onneksi nykyiset pullot ovat niin pehmeitä. Muuten tämän videon nähtyään ryhtyisi hamstraamaan vielä pulloja nurkkinsa, sen sijaan, että veisi ne palautukseen... ;D

Agy said...

Wow, 98% is very high. That's amazing. We could learn a lot from the Fins!