Uusi fb-ryhmä - Materiaalitori kierrättäjille


Image: Microsoft

Aikaisemmassa postauksessa pohdiskelin kierrätysmateriaalinpankin perustamista facebookiin  ja nyt Reija Wihinen on perustanut sinne ryhmän


Materiaalitori kierrättäjille

Klikkaamalla ylläolevaa linkkiä pääset perille ja tässä tietoa Materiaalitorin sivulta:


Materiaalitori kierrättäjille -ryhmä on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja. Ryhmässä voi ilmoitella materiaalitarpeista ja vastaavasti siitä, jos jollakulla on ylimääräistä materiaalia lahjoitettavaksi hyötykäyttöön. Myös kierrätysideoiden jakaminen on suotavaa. :) Mikään kauppapaikka tämä ryhmä ei ole: raha ei vaihda omistajaa tämän kautta, ainoastaan materiaali ja ideat.


PS. Myös Kiepauksella on olemassa tuo yrittäjien kierrätysmateriaalipankki, se ei vain ole vielä oikein ottanut tulta alleen. Mietin vielä sitä, tarvittaisiinko yrittäjille vielä oma fb.ryhmö, sillä luulen että yrittäjillä materiaalin tarve on hieman erilainen, määrät ovat suurempia ja tavaraa tarvitaan jatkuvasti. Mitäs tuumaatte?

 Kiitos Hääräämön Lauralle vinkistä, nyt olen itsekin mukana ryhmässä :)8 comments:

Tiina Verhoomo Elegantesta said...

Mahtavaa, täytyypä käydä tutustumassa linkkeihin.

Carita Oksa alias Cassu said...

Kiitos Lea kommentistasi. Pitäisi aina itsekin muistaa arvostaa omia tekemisiä.

Lea - kiertoidea said...

Hyvä ettet loukkaantunut sanoistani, kommentoin sen verran tiukasti :) Olen jo pitempään miettinyt oman postauksen kirjoittamista tuon sanan käytöstä, sillä sanoilla arvotetaan asioita.

Jos me naiset itse puhumme aliarvioiden omista tekemisistämme, mitä me viestimme sillä? Ugh, olen puhunut :)

Carita Oksa alias Cassu said...

En loukkaantunut! Itseasiassa olen iloinen, että "heärtit" minut jälleen. Minulla on paha tapa aliarvostaa (enkä varmaan ole ainoa) omia töitäni ja vähätellä juuri noin: "eihän ne nyt olekuin tuollaista pa..." Kirjoita ihmeessä postaus tuosta sanasta ja ko. aiheesta. Ja siitä, että muistaisimme arvostaa töitämme, sillä jos ei itse arvosta mitä tekee niin kuinka muutkaan voisivat sitä tehdä. Ja minä pidän askartelusta!

Nuukaska said...

Kiitos vinkistä, käynpä katsomassa

Lea - kiertoidea said...

Ole hyvä, toivottavasti ryhmästä tulee aktiivinen ja tavara vaihtaa omistajaa.

Neulanhaltija said...

Hei! Tosi paljon kiitoksia vinkistä! Minäkin kävin liittymässä ryhmään: Just tälläistä olenkin kaivannut kun tota tavaraa on kaapeissa muillekin jakaa! Meilläpäin kun tuntuu ettei kerhot tms halua askartelumateriaalia vaikka ilmaiseksikin tarjoisi.

Lea - kiertoidea said...

Kiitos kiitos, on hyvä saada tavara kiertämään. Minullakin tavaraa on omasta takaa ja sen lisäksi olen saanut käsityöihmiskavereiltani roskiin meneviä matskuja. Jotain näistä varastoista pitää laittaa jakoon ja hienoa, että käsityöläisille on oma ryhmä tätä varten. Se on saanutkin jo paljon jäseniä, tämän päivän lukumäärä on 393 :)