Luettavaa sunnuntaipäivän ratoksi - Something to read on Sunday afternoon

kiertoidea

Eilen ja tänään on ollut sellainen päivä, etten ole saanut mitään aikaiseksi, ellei pizzalla käyntiä lasten kanssa lueta sellaiseksi. En ole jaksanut edes lukea, vaan ottanut päikkärit parin tunnin välein, katsellut telkkaria ja roikkunut netissä. Päädyin taas lukemaan CRAFT FAIL:n sivua. Sieltä löytyy Pinterestistä bongattuja ideoita ja niiden toteutuksia. Hyvää terapiaa, vai mitä tykkäätte vaikka tästä merimiehen solmusta tehdystä kaulakorusta, tai vahaliitusulatuksista? Oma ei-ehkä-paras-idea oli ommella viilipurkin metallista kantta kankaalle. Tulos oli ihan ok, mutta ompelu oli vaikeaa, metalli rypistyi ja repeilipalasiksi, mutta tulihan tuokin kokeiltua. 

PS. Kokeilin vinkkaamaanne Picasan tekstiohjelmaa, mutta jostain syystä tuolla fontilla kuvaan kirjoittaessa a-kirjaimet jäävät pois, outoa...

This weekend I've been just relaxing, the only thing I've made is going out for a pizza. Also watching TV, taking a nap once in a while and reading blogs. I ended up on CRAFT FAILS, where are ideas picked from Pinterest and also the crafters results... Reading this blog is is such a good therapy, or what do you think about this knotted neclace, or melted wax crayon art? My not-so-great-idea was to sew metallic foil on fabric. It looks nice, but this material was difficult to sew: it got creased and went into peaces.


Kiertoideaan on tullut taas paljon uusia lukijoita, terrrrvetuloa!
Kiertoidea has got many new readers, wellllcome!

4 comments:

Susanna said...

Voi itku! Ihan kuin minä en muutenkin jo istuisi netissä ihan liikaa! Nyt on pakko uppoutua noihin upeisiin epäonnistumisiin. :-)

Lea - kiertoidea said...

Mutta tämä on niin hyvää pään nollausta, eikö?

MB said...

Heh, nuo CraftFailit ovat koukuttavia :)

Tulin vastavierailulle blogiisi, sillä huomasin kommenttisi blogissani ja lisäsin sinne ehdottamasi lukijapalkin.

Lea - kiertoidea said...

Juu :) Tulenpa nyt sitten piipahtamaan siellä teillä, kiitos kun jätit kommentin :)