Pages

20 Jun 2011

Jaa, mää vai? - You talkin` to me?

kiertoidea

Sain Hääräämön Lauralta haasteen, jossa pyydetään kertomaan kahdeksan asiaa itsestään. Jonkun verran jouduin miettimään sitä  mitä tässä sanoisin, sillä jossain vaiheessa alan pitää tätä blogia omalla nimelläni. Nyt vielä toistaiseksi on ihan mukavaa olla ns. tuntematon, blogin pitäminen  kun menee vielä harjoittelusta ja paljon on vielä tekemättä: kunnon banneri pitäisi saada, valokuvista osa on aika huonoja, juttuja jakaa eri sivuille jne. No, ainahan voi pistää paremmaksi ja jos heittäytyy liian perfektionistiksi voi koko blogin pitäminen jäädä vain haaveeksi.

Kuvassa oleva marionetti on tehty yhdellä opintoihin liittyvällä kurssilla ja nukke kuvastaa minua. Materiaalina on käytetty kierrätysmateriaaleja: nuken pää on tehty parittomasta sormikkaasta, täyte rikkonaisesta lelusta ja kankaat  vanhoista vaatteista. Hahmo on muotoutunut luennolla piirtämästäni luonnoksesta. On kuulema näköinen :)


1. Tämän hetkinen lempivärini on turkoosi.
2.  Musiikki on minulle tärkeää, rakasta.
3. Ahmin  dekkareita koko ajan, lähes tauotta. Nyt on menossa kirjaston kierrätyshyllystä poimittu Outi Pakkasen Murhan jälkeen mainoskatko.
4. Säästän lähes kaiken eli en heitä pois mitään, minkä voisi kierrättää. Välillä saan siivousraivareita kun tila loppuu kesken ja silloin tavaraa menee roskiin tai jatkaa eteenpäin uudelle omistajalle. Saan ystäviltäni ja tutuilta kaiken maailman tavaraa, joten kellarissa minulla on aikamoinen oma kierrätyskeskus.
5. Tämänhetkinen tunnuslause jota hoen itselleni on "Elämä on". Tulee viljeltyä myös oppilaille  (jotka ovat nyt tietty kesälomalla) ja omalle jälkikasvulle.
6. Rakastan uimista kylmässä vedessä.
7. Olen entinen helsinkiläinen ja stadin slangi on ensimmäinen äidinkieleni. Hyvän mielen hetkiä tämän asian tiimoilta koin viimeksi, kun yliopistolla minua vanhemmalta opettajalta lipsahti siellä täällä puheen seassa vanhoja slangisanoja,  stadin giltsi kun oli. Se oli kliffaa :)
8. Olen saanut elämältä paljon, paljon enemmän kuin mistä olen edes uskaltanut haaveilla. Yksi iso toivomus on vielä, toivon että voisin omistautua kokonaan kierrätyksen edistämiseen. Tässä blogissa voisi olla hyvä alku :)

Annan tämän haasteen eteenpäin Handicraft hanppens -blogin Heidille. Olemme tunteneet jo pari vuotta ja on paljon sellaista, mitä en tiedä Heidistä. Olisiko aika laittaa salat julki ;) 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...