Pages

24 May 2011

Maitopurkeista muistipeli - Milk cart memory game


Laura on kerännyt maitopurkeista leikatuista kuvista lehmämuistipelejä, kaavana voi käyttää vaikka kirjastokorttia  ja yhdestä tölkistä saa leikattua yhden korttiparin. Sama idea on käynyt minunkin mielessäni, mutta ei ole edennyt toteutukseen asti. Nyt kun näitä kerättyjä kortteja katselee, ne muodostavat iloisen ja  värikkään kokonaisuuden, tämä peli on takuuvarmasti lasten mieleen!

Hääräämö on vielä aika uusi blogi, mutta sieltä löytyy jo paljon hienoja omaperäisiä kierrätysideoita. Olen etsiskellyt nimenomaan kierrätykseen keskittyneitä blogeja ja suomalaisia blogeja on vielä aika vähän. Olinkin todella iloinen kun löysin Jokkemaan lisäksi toisen blogin jossa kierrätysideoita on enemmänkin.

Laura has made a memory game out of milk carts, she has used her library card as a pattern and from one pagkage you can get one pair of cards. I have had the same idea in my mind, but it has only been a plan in my thoughts. The cards are so fun and  colourful , and I guess that the children will just love this game!

Although  Hääräämö is fairly a new blog there can be found a lot of fresh ideas for recycling.

Creative Commons License

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...