Pages

17 Feb 2011

Dioista - Slides
  
Kodachrome curtains, open  Originally uploaded by yarnzombie ©

  Crafster - Lufah

Usein mietiskelen millä tavalla jotain vanhaa materiaalia voi käyttää hyödyksi, mitä siitä voisi tehdä. Yksi tällainen mieltäni kiehtonut materiaali ovat olleet diat. Digikuvien tuleminen on muuttanut valokuvaamista radikaalisti ja vanhoja dioja menee kaatopaikalle. Mutta kylläpä kierrätystäti ilahtui kun näki Craftsterissa nämä kuvat!

                                                                                             

Eli dioista on tehty verhot ja lamppu, enemmän kuvia näet linkistä. Crafsterissa Lufah kirjoittaa, että diat heijastavat kauniita värejä pinnoille kun aurinko paistaa. Hän hieman mietti diojen valonkestoa ja varmaan ne sitten haalistuvatkin ajan myötä. Linkistä löytyy vielä lisää kuvia ja ohjeita. Tällainen verho olisi kiva myös huoneenjakana. Muovikehyksissä olevat diat sopisivat myös parvekkeelle varjoa tai näkösuojaa antamaan. Pikkuinen dioista tehty lamppu olisi kyllä aika soma!


I often think about the materials for recycling, what could be made out of them. One of these materials are slides. The becoming of digital pictures has changed our ways taking pictures and so many slides end up to the landfill. I was so happy when I saw these pictures in Crafster! In Crafster you can see more pics and instructions also.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...