Pages

15 Jan 2011

Kuularata - Marble run

Kuularata - marble run       © Made By Joel


Muistan hyvin kun teimme vähän samalaisia kuularatoja pikkuveljeni kanssa kun olimme lapsia. Nyt tein pahvilaatikosta radan   kuusivuotiaalle  neitokaiselle ja hän jaksaa leikkiä sillä vaikka kuinka kauan! Blogissa Made by Joel on hyvät, selkeät ohjeet tämän  tekemiseen, niitä pääset  katsomaan  linkistä. Kannattaa muutenkin käydä katsomassa hänen upeaa blogiaan, jossa on lisää söpöjä kuvia Joelin lapsista leikkimällä iskän tekemillä hauskoilla leluilla.

Marionetti - marionet     © Made By Joel

Tämä Joelin tekemä marionetti on niin yksinkertainen kuin vain voi olla. Mutta niinhän se on, että lapset rakastavat tällaisia simppeleitä juttuja. Eip ole vaikea tehdä ja tarvikkeitakin löytyy ihan joka kodista. Tämä on niin hyvä esimerkki siitä miten tosi pienellä voi saada hirmu hauskoja ja toimivia juttuja aikaiseksi.

When I was a child I remember making a bit similar marble run with my brother. This time I made one for a six-year-old girl and she just can spend a long time playing with it.   

The marionet is as simple a anything can be, but children love simple things. I think this is a good example how you can make fun stuff when you are innovative. Joel Henriques created these toys, if you want to see more of his works, they can be found on his inspiring blog.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...